Η ιστοσελίδα μας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τη χρήση cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε στην χρήση cookies από εμάς. close
Τα κορίτσια του Ένισμορ Προβολή Μεγαλύτερου

Τα κορίτσια του Ένισμορ

Νέο

Συγγραφέας: Patricia Falvey
Μεταφραστής: Στέλλα Πεκιαρίδη
ISBN: 978-960-19-0662-1
Σελίδες: 528
Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 15 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα έχει συνολικά: 15 πόντους που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,75 €.


15,21 € με ΦΠΑ

Οι ζωές της Ρόζι Κιλίν, από µια φτωχή ιρλανδική αγροικία, και της Βικτόρια Μπελ, από το πλούσιο αρχοντικό στο οποίο υπηρετεί η οικογένεια της πρώτης, θα αλλάξουν για πάντα,
όταν από ένα καπρίτσιο της µοίρας η Ρόζι καταλήγει να παρακολουθεί µαθήµατα µαζί µε τη Βικτόρια στο αρχοντικό των Ένισµορ.
Τα δύο κορίτσια θα µεγαλώσουν µαζί και θα χτίσουν µια υπέροχη φιλία. Αλλά θα αποµακρυνθούν λόγω της διαφορετικής καταγωγής τους. Η Βικτόρια θα µυηθεί στην αργόσχολη
και πολυτελή ζωή της δουβλινέζικης «καλής» κοινωνίας, ενώ η Ρόζι, διχασµένη ανάµεσα σε δύο κόσµους, θα εργαστεί ως απλή υπηρέτρια στην αριστοκρατική έπαυλη των Ένισµορ.
Σε µια εξαιρετικά ταραγµένη περίοδο για την κατεχόµενη από τους Βρετανούς Ιρλανδία, οι δύο κοπέλες θα υποχρεωθούν σε επιλογές που θα τις φέρουν σε σύγκρουση µεταξύ τους.
Παλεύοντας να βρουν τον εαυτό τους, θα βιώσουν την αγάπη και την απώλεια και θα προσπαθήσουν να επουλώσουν τις πληγές τους και να ζήσουν όπως επιθυµούν.
Η καθηλωτική πλοκή, οι ιστορικές λεπτοµέρειες και οι ζωντανοί χαρακτήρες του βιβλίου παραπέµπουν σε εµβληµατικά έργα, όπως το «∆όκτωρ Ζιβάγκο»,
το «Όσα Παίρνει ο Άνεµος» και, πιο πρόσφατα, το «Downton Abbey».
Σχετικά με τη συγγραφέα
Η Patricia Falvey γεννήθηκε στο Νιούρι της Βόρειας Ιρλανδίας και µεγάλωσε στη συγκεκριµένη περιοχή και στην Αγγλία. Σε ηλικία είκοσι ετών µετανάστευσε στις ΗΠΑ.
Έχοντας πολλούς συγγενείς στην Ιρλανδία και την Αγγλία, άντλησε την έµπνευση και το υλικό γι’ αυτό της το βιβλίο από τις διηγήσεις τους και τη ζωή τους.
Κατηγορία Ιστορικά
Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα
Έτος έκδοσης 2018
Μήνας έκδοσης Μάιος
Χώρα προέλευσης Ιρλανδία
Χρόνος παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες
Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο

Γράψτε μια κριτική

Τα κορίτσια του Ένισμορ

Τα κορίτσια του Ένισμορ

Συγγραφέας: Patricia Falvey
Μεταφραστής: Στέλλα Πεκιαρίδη
ISBN: 978-960-19-0662-1
Σελίδες: 528
Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία