• -70%

Η αγωνία ενός ρεπόρτερ

309287
978-618-03-0928-7

Συγγραφέας: Νίκος Χασαπόπουλος

Επιμέλεια: Γιάννης Ν. Μπασκόζος

Σελίδες: 192

Κατηγορία: Ελληνική Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 25 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 3 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 3 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 0,30 €.

11,00 €
3,30 € Έκπτωση 70%
με ΦΠΑ / Άμεσα διαθέσιμο / Παράδοση: 1-3 ημέρες

Σαράντα τρία χρόνια είμαι στο Βήμα. Μπήκα τον Σεπτέμβριο του 1974 και παραμένω μέχρι και σήμερα, με όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε αυτό το ιστορικό φύλλο. Προσελήφθην ως ρεπόρτερ και θα αποχωρήσω ως ρεπόρτερ.

Τα τελευταία χρόνια, που είχα αναλάβει τη στήλη του «ΒΗΜΑτοδότη», στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας, είχα συνεχείς παρενοχλήσεις αλλά και μεγάλες επιτυχίες. Τη θεωρούσαν ως τη δημοφιλέστερη στήλη σε όλο τον αθηναϊκό Τύπο, με βάση τις μετρήσεις. Όλοι, κυρίως οι πολιτικοί, θέλανε μια αναφορά του ονόματός τους, έστω και αρνητική, όπως κάποιοι μου έλεγαν.

Δούλεψα είκοσι οκτώ χρόνια στην ΕΡΤ: στην αρχή στην ΥΕΝΕΔ, εν συνεχεία στην ΕΡΤ-2 και τέλος στην ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, χρόνια καλά και κακά.

Σαράντα τρία χρόνια η δημοσιογραφία με έθρεψε και την έθρεψα.

Σε αυτό το βιβλίο συγκέντρωσα μερικά αποσπάσματα εμπειριών από αυτά τα χρόνια, μικρά αλλά –πιστεύω– συμβολικά, για μια εποχή που πολλές φορές πίστεψε ότι θα ξεγελάσει τον χρόνο. Μέσα σε αυτά θα βρείτε τις χαρές και τις πίκρες του δημοσιογράφου, αλλά και αγωνίες, πάθη, λάθη. Θα γελάσετε για σοβαρά γεγονότα και θα κλάψετε με τα ευτράπελα. Όλα ήταν δημοσιογραφία. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Νίκος Χασαπόπουλος γεννήθηκε στη Λευκωσία. Σπούδασε νομικά στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και οικονομικά στο London Chambers of Commerce. Εργάστηκε στην ΕΡΤ, αρχικά στην ΥΕΝΕΔ και αργότερα στην ΕΤ2, όπως και στο Βήμα, όπου δημοσιογραφεί έως σήμερα διατηρώντας τη στήλη «Βηματοδότης».

309287

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Γενικά Βιβλία
Θεματική κατηγορία
Προσωπικές Αφηγήσεις
Μήνας έκδοσης
Δεκέμβριος
Έτος έκδοσης
2017
Εκδόσεις
Μεταίχμιο

Συγκεκριμένοι κωδικοί