• -10%
  • Νέο

Καλύτερα Γίνεται - Ημερολόγιο 2022

53970/54021
978-960-635-397-0

ISBN: Boats 978-960-635-402-1

Συγγραφέας: Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

Σελίδες: 256

Εξώφυλλο
  • Boats
  • Waves

Για αγορές άνω των 25 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 13 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 13 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,30 €.

14,90 €
13,41 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Άμεσα διαθέσιμο / Παράδοση: 1-3 ημέρες

Φέτος θέλω να σας ταξιδέψω, να σας ξεκουράσω, να σας δώσω µια άλλη προοπτική του κόσµου, της ζωής σας, των ευκαιριών και των προβληµάτων. Θέλω να δούµε τον κόσµο από ψηλά όπως τόσο όµορφα τον τραγουδάει ο θρυλικός Κώστας Χατζής σε ένα από τα αγαπηµένα µου τραγούδια, το «Απ’ το αεροπλάνο», σε στίχους της Σώτιας Τσώτου.

Από µικρή λάτρευα αυτό το τραγούδι. Όχι µόνο επειδή ήταν από τα αγαπηµένα του πατέρα µου. Μου άρεσαν η µελωδία, η ελευθερία που µου χάριζαν τα λόγια του, η δυνατότητα που µου έδινε να σκεφτώ κάτι διαφορετικό, να νιώσω κάτι διαφορετικό, να βρω εναλλακτικές και να αντιµετωπίσω µε διαφορετικό τρόπο κάθε δυσκολία ή στενοχώρια… Αρκεί να την «κοιτάξω από ψηλά», µέσα «Απ’ το αεροπλάνο» της σκέψης µου.

Και το έκανα κάθε φορά, σε κάθε απογοήτευση, αποτυχία ή αναποδιά, σε κάθε λάθος ή αδικία. Και έµαθα έτσι να βρίσκω την άκρη.

Το έκανα όµως και για τις χαρές, τις λαχταριστές µου στιγµές (αυτές που κάθε άνθρωπος λαχταράει να ξαναζήσει), τις φιλίες, τους έρωτες, τις επιτυχίες. Κι έτσι τις διόγκωνα και τις έκανα να διαρκούν, να µε γεµίζουν και να µου δίνουν ενέργεια, διαύγεια και την απίστευτη ικανοποίηση ότι δηµιούργησα µια ζωή που λατρεύω.

Το φετινό ηµερολόγιο Καλύτερα Γίνεται είναι αφιερωµένο σε µια νέα διευρυµένη προοπτική για όλους µας, σε µια βελτιωµένη ελαστικότερη εκδοχή του κόσµου, όπου το φάσµα του φυσιολογικού είναι ευρύ και µας χωράει όλους. Κάθε µήνας είναι ένα πνευµατικό ταξίδι µε αεροπλάνο, µια πρόκληση να δείτε τη ζωή από ψηλά και να κρατήσετε ό,τι είναι όµορφο.

∆εν έχει σηµασία αν είναι καλοκαίρι, Χριστούγεννα ή Πάσχα, αν ξεκινάµε τώρα, αν βρισκόµαστε στο ηµίχρονο ή στο τέλος, αν κατανοούµε τον κόσµο µε διαφορετικό τρόπο ή ρυθµό.Η ζωή µας είναι ζωή µας, και επιθυµία µου είναι όλοι να την περνάµε µε απόλαυση, χαρά, ευτυχία και παραγωγικότητα. Επιθυµία µου είναι επίσης εσείς, ο αναγνώστης/χρήστης αυτού του ηµερολογίου, να νιώσετε πόσο σηµαντικός/-ή και ικανός/-ή είστε.

Να κάνετε βίωµα τη γνώση και την αίσθηση ότι είστε αρκετός/-ή και ότι ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Καλή Χρονιά,

Δρ Νάνσυ Μαλλέρου.

Βιογραφικά στοιχεία

Η ∆ρ Νάνσυ Μαλλέρου είναι από τις κορυφαίες coaches και περιζήτητη οµιλήτρια. Μέσα από τις οµιλίες, τα άρθρα, τα σεµινάρια, το coaching και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή εκατοµµυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσµο.

Μέσα από τις δραστηριότητες της εταιρείας της Life Clinic Group έχει συµβάλει σηµαντικά στις προσπάθειες πολλών πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών, στελεχών και εργαζοµένων να εξελιχθούν σε θέµατα ηγεσίας, ανθεκτικότητας, καλύτερης συνεργασίας, αυτο-ηγεσίας και corporate wellbeing.

Η ∆ρ Μαλλέρου έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, Master στη ∆ιοίκηση Επιχειρήσεων και διδακτορικό στις Στρατηγικές Ανταγωνισµού.

Έχει διδάξει Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήµιο για πάνω από µία δεκαετία.

Έχει 14 χρόνια εµπειρίας σε πολυεθνικές εταιρείες ποικίλων τοµέων, όπου κατείχε ανώτερες θέσεις Marketing & Communications. Ο συνδυασµός του επαγγελµατικού και ακαδηµαϊκού της υπόβαθρου ενίσχυσε την εξειδίκευσή της στους τοµείς της ηγεσίας, της αυτο-ηγεσίας, της επίτευξης στόχων, της προσωπικής ανάπτυξης και της ψυχικής υγείας.

Είναι εµπνεύστρια της φιλοσοφίας «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ».

Έχει την πατρότητα των όρων «Εσωκεντρισµός» και «Εσωκεντρικός», που αποτελούν τη βάση της προσέγγισής της.

Είναι αφοσιωµένη µητέρα και σύζυγος, και απολαµβάνει όλα τα πράγµατα που τη βοηθούν να εξελίσσεται και την καλή παρέα.

Πιστεύει ότι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά είναι τα συστατικά για µια ζωή που αξίζει να τη ζούµε.

Το προσωπικό της µότο: «Καλύτερα Γίνεται!».

Της αρέσει να λέει για τον εαυτό της ότι «είναι πολύ τυχερός άνθρωπος» και ότι «η ζωή τής φέρεται καλά».

53970/54021

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Γενικά Βιβλία
Θεματική κατηγορία
Ημερολόγια
Μήνας έκδοσης
Οκτώβριος
Έτος έκδοσης
2021

Συγκεκριμένοι κωδικοί

isbn
978-960-635-397-0