Skip to content
Η Διδακτική των φιλολογικών μαθημάτων
ISBN: 978-618-5471-16-3

Είδος: Βιβλίο
Μορφή: Χαρτόδετο
Θέμα: Αρχαία Ελληνικά Α' Γυμνασίου, Αρχαία Ελληνικά Α' Λυκείου, Γενικό Λύκειο, Γυμνάσιο, Ιστορία
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Έτος Έκδοσης: 2021
Εκδότης: Τσουρέα
Διαστάσεις: 17 x 24 εκ
Σελίδες: 170 σελ.

Τιμή Εκδότη: 17,00 

Τιμή E-shop: 15,30 
15 πόντοι επιβράβευσης με την αγορά του προϊόντος

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.
Χρόνος παράδοσης 2 - 6 εργάσιμες ημέρες, υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη.

Κατηγορία:
Περιγραφή

Στα χρόνια μας η εκπαίδευση μοιάζει με ένα καράβι που βουλιάζει. Όλοι εμείς οι εκπαιδευτικοί προσπαθούμε ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητές του για μια πραγματική παιδεία.
Ο Λίντον Τζόνσον έλεγε: «Από τη θέση που κατέχω έχω μάθει μια μεγάλη αλήθεια: η λύση σε όλα τα προβλήματα συνίσταται σε μια λέξη: παιδεία. Από τη μέχρι σήμερα εμπειρία μου -τόσο στην ιδιωτική, αλλά και στη δημόσια εκπαίδευση- διαπιστώνω ότι ο καλός εκπαιδευτικός δεν είναι αυτός που γνωρίζει πολλά, αλλά αυτός που έχει την ικανότητα να μεταδίδει πολλά.
Για τον λόγο αυτό προσπάθησα να συνδυάσω τη θεωρία με την πράξη, ώστε και ο διδάσκων να έχει ένα μπούσουλα, αλλά και ο μαθητής να έχει μια τάξη στην απόκτηση των γνώσεων.
Ελπίζω η προσπάθειά μου να αποτελέσει ένα μικρό έστω βοήθημα για τους συναδέλφους.