Skip to content
Εκπαιδεύοντας θεολόγους στη συμβουλευτική και τη συμβουλευτική ψυχολογία
ISBN: 978-960-333-476-7

Είδος: Βιβλίο
Μορφή: Χαρτόδετο
Θέμα: θρησκευτικός φονταμενταλισμός, Φιλοσοφία της θρησκείας, Ψυχολογία: εαυτός, εγώ, ταυτότητα, προσωπικότητα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Έτος Έκδοσης: 2009
Εκδότης: Εκδόσεις Γρηγόρη
Διαστάσεις: 17 x 24 εκ
Σελίδες: 215 σελ.

Τιμή Εκδότη: 19,91 

Τιμή E-shop: 17,92 
17 πόντοι επιβράβευσης με την αγορά του προϊόντος

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.
Χρόνος παράδοσης 2 - 6 εργάσιμες ημέρες, υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη.

Περιγραφή

Στην εποχή μας όλο και περισσότερο αναδεικνύεται η ανάγκη εκπαίδευσης των ατόμων που ασχολούνται με τον άνθρωπο (γιατρών, νοσηλευτών, κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων, εκπαιδευτικών, ιερέων, δικαστικών λειτουργών, αστυνομικών κ.λπ.) σε θέματα επικοινωνίας και συμβουλευτικής.

Αυτό το βιβλίο γράφτηκε ως διδακτικό εγχειρίδιο για τους φοιτητές της θεολογίας στο μάθημα της συμβουλευτικής και της συμβουλευτικής ψυχολογίας.

Η συγγραφέας αποσκοπεί στην εξοικείωση των θεολόγων με τη βασική γνώση και εμπειρία της συμβουλευτικής και της συμβουλευτικής ψυχολογίας, έτσι ώστε να υπάρξει η δυνατότητα πρόσληψης και διακριτικής αξιοποίησής τους από τη θεολογία, τη χριστιανική αγωγή και την ποιμαντική.