Μεικτή πραγματικότητα
ISBN: 978-618-5413-66-8
Είδος:
Βιβλίο
Μορφή:
Χαρτόδετο
Αναγνωστικό Κοινό:
Ενήλικες - βιβλία προς το ευρύ κοινό
Θέμα:
Αρχές 21ου αιώνα, 2000 - 2050 μ.Χ., Μοντέρνα και σύγχρονη μυθοπλασία: γενική και λογοτεχνική, Περιπέτεια / μυθοπλασία δράσης
Γλώσσα:
Ελληνική, Νέα
Έτος Έκδοσης:
2024
Εκδότης:
Λέμβος
Συγγραφέας:
Τράντας, Νίκος
Διαστάσεις:
14 x 21 εκ
Σελίδες:
328 σελ.
Τιμή Εκδότη: 15,90 €
Τιμή E-shop:
14,31 €
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.
Χρόνος παράδοσης 2 - 6 εργάσιμες ημέρες, υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη.
Περιγραφή
Σε έναν κόσμο που πάει απ’ το κακό στο χειρότερο και σε μια χωρίς νόημα δουλειά, ο Μίλτος Αθήνης από τους Αμπελόκηπους της Αθήνας επιζητεί τη φυγή στο παρελθόν. Η νεοφυής Neurorealton Ιnc. θα του προσφέρει προωθημένες δυνατότητες εμβύθισης στην εικονική, επαυξημένη και μεικτή πραγματικότητα, αλλά παράλληλα με τα ταξίδια του στην ρετροτοπία, ο ίδιος θα εμπλακεί και στην υπόθεση σωτηρίας της ανυπεράσπιστης Φατίμα από τους αιμοσταγείς Ταλιμπάν. Ακροβατώντας μεταξύ φυγής και δράσης, συχνά με τη συνοδεία μουσικής, θα επιχειρήσει να αντιμετωπίσει τα προσωπικά του διλήμματα και τις σύγχρονες προκλήσεις.
Συγγραφέας: Νίκος Τράντας
Ο Νίκος Τράντας ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει μακρά και ποικίλη καριέρα τόσο στον ιδιωτικό όσο και τον δημόσιο τομέα, καθώς και συγγραφικό έργο στις κοινωνικές επιστήμες και τη λογοτεχνία. Παρότι συχνά πέφτει στην παγίδα να νοσταλγεί το παρελθόν, εξακολουθεί να πιστεύει ότι η νοσταλγία θα πρέπει να αφορά την εποχή που δεν έχει έρθει ακόμα.