Skip to content
Μαρτυρία για τον Γέροντα Πορφύριο
ISBN: 978-960-6890-03-1

Είδος: Βιβλίο
Μορφή: Χαρτόδετο
Θέμα: Θρησκευτικές κοινότητες και μοναχισμός, Χριστιανισμός
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Έτος Έκδοσης: 2009
Εκδότης: Η Μεταμόρφωσις του Σωτήρος
Διαστάσεις: 13 x 19 εκ
Σελίδες: 43 σελ.

Τιμή Εκδότη: 15,21 

Τιμή E-shop: 13,69 
13 πόντοι επιβράβευσης με την αγορά του προϊόντος

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.
Χρόνος παράδοσης 2 - 6 εργάσιμες ημέρες, υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη.

Περιγραφή

Το πέρασμα του Γέροντος Πορφυρίου άφησε ανεξίτηλα ίχνη στη ζωή μας. Η θεία Χάρις, που ενεργούσε πλουσιοπάροχα τις ευεργεσίες της μέσω αυτού, έχει βοηθήσει, άμεσα και έμμεσα, χιλιάδες συνανθρώπους μας. Πολλοί διηγούνται τα θαυμάσια που έζησαν κοντά του.

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιος μας διηγείται ζωντανά τις εμπειρίες του από την γνωριμία του με τον Γέροντα Πορφύριο. Μας μεταφέρει στην κατάσταση της σοφίας, της διοράσεως και της αγάπης με την οποίαν ο Γέροντας Πορφύριος αντιμετώπιζε τις διάφορες καταστάσεις πάντοτε μέσα στην αλήθεια αλλά πάντοτε με πραότητα και ειρήνη και χωρίς εχθρικές διαθέσεις εναντίον των πλανηθέντων.

Η παρουσίαση της συνεντεύξεώς του διανθίζεται με εικόνες από το Άγιον Όρος και διάφορα άλλα μοναστήρια και εκκλησίες και τόπους αγιασμένους ώστε να αποφεύγεται η μονοτονία και να υπάρχει ένα πλούσιο και ευχάριστο θέαμα, ικανό να ωθεί την ψυχή στις πνευματικές αναβάσεις στις όποιες με άλλο τρόπο μας ανεβάζουν τα λόγια και τα έργα του Γέροντος Πορφυρίου.