Skip to content
Καλοί τρόποι ή γαϊδουριές
ISBN: 978-960-04-3392-0

Είδος: Βιβλίο
Μορφή: Δερματόδετο
Αναγνωστικό Κοινό: Νεαρές ηλικίες - Εφηβεία
Θέμα: Βιβλία για μωρά, Προσχολική ηλικία :πρώτες εμπειρίες
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Έτος Έκδοσης: 2006
Εκδότης: Κέδρος
Συγγραφέας: Ζαραμπούκα, Σοφία
Διαστάσεις: 20 x 23 εκ
Σελίδες: 35 σελ.

Τιμή Εκδότη: 9,13 

Τιμή E-shop: 8,22 
8 πόντοι επιβράβευσης με την αγορά του προϊόντος

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.
Χρόνος παράδοσης 2 - 6 εργάσιμες ημέρες, υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη.

Κατηγορία:
Περιγραφή

Με ήρωες γουρούνια και γαϊδάρους που μόνο `γουρουνιές` και `γαϊδουριές` δεν κάνουν, η Σοφία Ζαραμπούκα μας παρουσιάζει τους καλούς τρόπους με τρόπο ανατρεπτικό, αντισυμβατικό και καθόλου `καθώς πρέπει` σε δύο παιχνιδιάρικα και διαδραστικά βιβλία, γεμάτα με τις ιδιαίτερα χαριτωμένες μορφές των ζώων-πρωταγωνιστών της.
Τα γουρούνια γράφουν τον κατάλογο με τις `γουρουνιές` δίνοντας στην καθεμιά ένα νούμερο. Τα γαϊδούρια γράφουν τις `γαϊδουριές`.
Η αρίθμηση γίνεται ένας μυστικός κώδικας συνεννόησης για τους ήρωες των βιβλίων.
Παιχνίδι για τους πιο μικρούς, πρακτικά και διασκεδαστικά για τους μεγαλύτερους (ως και αρκετά μεγάλους).
Τα δύο νέα βιβλία της Σοφίας Ζαραμπούκα αναφέρονται στους απλούς κανόνες συμπεριφοράς, παλιούς και νεότερους, που κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη και καλούν τον αναγνώστη να αλλάξει ή να συμπληρώσει τον κατάλογο που βρίσκεται στο τέλος του κάθε βιβλίου.
Προτρέπει στην παρατήρηση και όχι στην παθητική αποδοχή των όσων συμβαίνουν γύρω μας.


[Απόσπασμα από κείμενο σε ιστοσελίδα του εκδότη]