Το νόημα της Ρωσικής Επανάστασης
ISBN: 978-960-17-0402-9
Είδος:
Βιβλίο
Μορφή:
Χαρτόδετο
Αναγνωστικό Κοινό:
Ενήλικες - βιβλία προς το ευρύ κοινό
Θέμα:
Φιλοσοφία
Γλώσσα:
Ελληνική, Νέα
Έτος Έκδοσης:
2023
Εκδότης:
Ύψιλον
Συγγραφέας:
Τολστόι, Λέων
Μετάφραση:
Λυκιαρδόπουλος, Γεράσιμος
Διαστάσεις:
13 x 20.5 εκ
Σελίδες:
80 σελ.
Τιμή Εκδότη: 11,80 €
Τιμή E-shop:
10,62 €
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.
Χρόνος παράδοσης 2 - 6 εργάσιμες ημέρες, υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη.
Περιγραφή
«Μια επανάσταση συμβαίνει στη Ρωσία, και ολόκληρος ο κόσμος την παρακολουθεί με ανυπόμονη προσοχή, εικάζοντας και προσπαθώντας να μαντέψει κατά πού πηγαίνει και τι θα φέρει στον ρωσικό λαό.
Οι εικασίες και οι προβλέψεις σχετικά με αυτό το γεγονός μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες και σημαντικές για τους θεατές που παρατηρούν από το εξωτερικό τη Ρωσική Επανάσταση, αλλά για μας τους Ρώσους, που ζούμε αυτή την επανάσταση και την κάνουμε, αυτό που κυρίως ενδιαφέρει δεν είναι να κάνουμε εικασίες γι' αυτό που πάει να συμβεί, αλλά να προσδιορίσουμε, με όσο το δυνατό με μεγαλύτερη σαφήνεια και σταθερότητα, τι πρέπει να κάνουμε σ' αυτούς τους άκρως ενδιαφέροντες, τρομερούς και επικίνδυνους καιρούς που ζούμε.
Κάθε επανάσταση αποτελεί μιαν αλλαγή της σχέσης ενός λαού με τη εξουσία. Μια τέτοια αλλαγή συμβαίνει τώρα στη Ρωσία και την επιτελούμε εμείς, ολόκληρος ο ρωσικός λαός.»