Η ιστοσελίδα μας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τη χρήση cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε στην χρήση cookies από εμάς. ΑΠΟΔΟΧΗ

Η πρώτη μου λογοτεχνία

Posted By: Bookstore Administrator In: Εκδηλώσεις On: Friday, October 19, 2018 Comment: 0 Hit: 219

Εκδήλωση για παιδιά

Ελάτε να ταξιδέψουμε με τη συγγραφέα Τζέμη Τασάκου στις σελίδες της κλασικής λογοτεχνίας παρέα με το βασιλιά Αστόχαστο, τον Νιλς Χόλγκερσον, τον ευγενικό Κορνήλιο, την πανέμορφη Εστέλα, το κουτάβι Μάγκα, τον Αντώνη τον Τρελαντώνη και τη μικρή Περίνα

με αφορμή τα κλασικά βιβλία της σειράς Η πρώτη μου λογοτεχνία, το Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018, στις 12 το μεσημέρι, στο χώρο του βιβλιοπωλείου.

Τα βιβλία της σειράς απευθύνονται σε παιδιά που φοιτούν στο προνήπιο, το νηπιαγωγείο και τις πρώτες τρεις τάξεις του δημοτικού και μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας.

Η εξιστόρηση αυτών των κειμένων θα αποτελέσει έναυσμα για συζήτηση γύρω από τις διαχρονικές αξίες που αυτά καλλιεργούν: την ειλικρίνεια, τη συμπόνια, την υπομονή, την τιμιότητα, τη δικαιοσύνη, την υπευθυνότητα, την ελευθερία, τη φιλία, την αγάπη, το σεβασμό, τη γενναιοδωρία.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Για παιδιά από 4 ετών

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Comments

Leave your comment