Η ιστοσελίδα μας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τη χρήση cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε στην χρήση cookies από εμάς. ΑΠΟΔΟΧΗ

Μια βραδιά με τη Χίλντα Παπαδημητρίου

Posted By: Bookstore Administrator In: Εκδηλώσεις On: Friday, April 13, 2018 Comment: 0 Hit: 294

Τι καλύτερο να ζητήσει κάποιος λάτρης του είδους από μια προσέγγιση στο αστυνομικό μυθιστόρημα που την επιχειρεί κάποια που το γνωρίζει από τα μέσα;

Μια βραδιά για την αστυνομική λογοτεχνία με τη συγγραφέα Χίλντα Παπαδημητρίου.
Το βιβλιοπωλείο 4 Books and more και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια βραδιά αφιερωμένη στην αστυνομική λογοτεχνία, τη Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018, στις 7:30 μ.μ., στο χώρο του βιβλιοπωλείου (Δελφών 66, Αιγάλεω).

Η συγγραφέας Χίλντα Παπαδημητρίου θα μας συστήσει τον ήρωά της Χάρη Νικολόπουλο που Για μια χούφτα βινύλια μπήκε στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, και από τότε αποφάσισε να ακολουθήσει τη Συχνότητα του θανάτου. Κι επειδή το παρελθόν βρίσκεται πάντοτε σε απόσταση αναπνοής από το παρόν, θα υπενθυμίζει διαρκώς στον εαυτό του τους στίχους: Μην τους πιστεύεις ό,τι κι αν πουν/ Έχουνε όλοι κακούς σκοπούς.

Η συγγραφέας θα μας ξεναγήσει στην ελληνική και ξένη αστυνομική λογοτεχνία και θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού.

Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν τα αστυνομικά μυθιστορήματα της Χίλντας Παπαδημητρίου Για μια χούφτα βινύλια, Έχουνε όλοι κακούς σκοπούς, Η συχνότητα του θανάτου.

Έχει μεταφράσει, μεταξύ πολλών άλλων, βιβλία των Ross MacDonald, Dashiel Hammett, Rene Denfeld, Agatha Christie, Raymond Chandler, Graeme Macrae Burnet και Nick Hornby.

Comments

Leave your comment