Η ιστοσελίδα μας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τη χρήση cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε στην χρήση cookies από εμάς. ΑΠΟΔΟΧΗ

ΕΡΧΕΤΑΙ «ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΛΟΥΒΙ»

Posted By: Bookstore Administrator In: Τελευταία Νέα On: Wednesday, March 13, 2019 Comment: 0 Hit: 81

Το πολυαναμενόμενο νέο μυθιστόρημα της Camilla Lackberg

Γνωρίστε τη Φέι. Είστε έτοιμοι να παγιδευτείτε στο Χρυσό κλουβί της;

Λιγότερο από ένας μήνας μάς χωρίζει από την πολυαναμενόμενη έκδοση του νέου μυθιστορήματος της Camilla Lackberg με τίτλο Το Χρυσό κλουβί. Στις 4 Απριλίου όλοι θα μιλούν για τη Φέι, τη νέα της πρωταγωνίστρια, μια προδομένη γυναίκα που αποφασίζει να πάρει τον έλεγχο της μοίρας της στα χέρια της. Μια ιστορία εξαπάτησης, εκδίκησης και λύτρωσης γράφει αυτή τη φορά η καλύτερη παραμυθού της Σουηδίας, αφήνοντας προσωρινά κατά μέρος τους γνωστούς μας ήρωες Ερίκα και Πάτρικ.

Σε όλους εσάς τους φανατικούς αναγνώστες των βιβλίων της, σας δίνουμε από σήμερα τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε την ειδική έκδοση με υπογραφή και αφιέρωση της συγγραφέα που θα συνοδεύεται και από δώρο-έκπληξη. Μπορείτε να δεσμεύσετε το αντίτυπό σας κάνοντας την προπαραγγελία σας μέσω του eshop μας ή απλά να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο μας και να το δηλώσετε. Σας συνιστούμε να μην ξεχαστείτε γιατί η ειδική αυτή έκδοση ισχύει για περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, από σήμερα μέχρι την πρώτη μέρα κυκλοφορίας (4/4/2019) του βιβλίου.

Η Camilla Lackberg, μια από τις δημοφιλέστερες σύγχρονες συγγραφείς σε όλο τον κόσμο, με τα βιβλία της να έχουν μεταφραστεί σε 60 χώρες και να ξεπερνούν τα 23 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις, κάνει ένα νέο βήμα στη συγγραφική της πορεία και μας συστήνει τη Φέι, στο νέο της βιβλίο με τίτλο Το Χρυσό κλουβί, ένα ψυχολογικό θρίλερ με μια αξέχαστη πρωταγωνίστρια και ξεκάθαρο φεμινιστικό μήνυμα.

Comments

Leave your comment