Νέα προϊόντα

Νέα προϊόντα

Κερδίστε πόντους!

Κάθε φορά που γεμίζετε το καλάθι σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είμαστε εδώ για να επιβραβεύσουμε την αφοσίωσή σας στην εταιρεία μας. Για αυτόν το λόγο δημιουργήσαμε το Πρόγραμμα Ανταμοιβής που σας επιστρέφει ένα σημαντικό ποσοστό της αξίας των αγορών σας!

Οι συγκεντρωμένοι Πόντοι εξαργυρώνονται σε μια από τις επόμενες αγορές σας (το πρόγραμμα ισχύει μόνο για πελάτες λιανικής που δημιουργούν τον προσωπικό τους λογαριασμό).ΒΗΜΑ 1ο

Κάντε τώρα την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΒΗΜΑ 2ο

Όλα τα προϊόντα σας ανταμείβουν με πόντους. Έτσι, πολύ απλά, κερδίζετε άμεσα πόντους με κάθε αγορά σας! Για κάθε 1 € που δίνετε, κερδίζετε 1 πόντο!

ΒΗΜΑ 3ο

Ολοκληρώνοντας επιτυχώς τις αγοράς σας, οι πόντοι αποθηκεύονται αυτόματα στον λογαριασμό σας, για άμεση χρήση. Εξαργυρώστε στην επόμενη αγορά σας τους πόντους που έχετε μαζέψει, και πληρώστε λιγότερα!

Ή μπορείτε επίσης να περιμένετε να πάρετε μεγαλύτερο δώρο σε επόμενη αγορά σας.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τον αριθμό των πόντων που έχετε συγκεντρώσει, αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, στην καρτέλα "ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΟΥ", στην οποία παρουσιάζονται αναλυτικά οι πόντοι που έχετε συγκεντρώσει ανά παραγγελία.Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, αφού επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε:

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, πριν την ολοκλήρωση των αγορών σας.

Ενημερωθείτε για τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει. Μετασχηματίστε τους πόντους σε κουπόνι. Αντιγράψτε τον κωδικό του.

Όταν φθάσετε στην "ολοκλήρωση των αγορών σας", στο πεδίο "Τα κουπόνια μου", επιλέγετε αν θα εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, προσθέτοντας τον κωδικό του κουπονιού ανταμοιβής.

Οι παραγγελίες ως "Επισκέπτης", οι τηλεφωνικές ή άλλου είδους παραγγελίες δεν έχουν πίστωση πόντων.Αγοράστε έξυπνα και εμείς ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!