Αρχική

Αρχική

Το 4 Books and more ιδρύθηκε το 2008 και δραστηριοποιείται στον τομέα της πώλησης βιβλίων και χαρτοσχολικών ειδών.

Η άμεση και φιλική εξυπηρέτηση του πελάτη προσδιορίζει τη φιλοσοφία του Βιβλιοπωλείου μας.

Η πώληση των προϊόντων γίνεται μέσω του φυσικού καταστήματός μας στο Αιγάλεω (στην οδό Δελφών 66, πλησίον των ΤΕΙ Αθηνών και του σταθμού Μετρό - στάση Αγ. Μαρίνα) και μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (e-shop).

Με τον τρόπο αυτό, η λειτουργία του 4 Books and mοre δεν περιορίζεται χρονικά ή τοπικά, επιτρέποντας έτσι να πραγματοποιούνται παραγγελίες 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, ενώ αποστολές των προϊόντων εκτελούνται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε ό,τι αφορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πρωταρχική επιδίωξη του 4 Books and more  είναι η παροχή ενός ποιοτικού και εύκολου στην πλοήγηση e-shop, αξιοποιώντας διαρκώς τεχνολογίες αιχμής (συστήματα παραγγελιοληψίας με tablet PCs, CRM & Business Intelligence), ακολουθώντας την πορεία της αγοράς και όντας μπροστά στις εξελίξεις του κλάδου.

Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες και έχοντας πάντοτε ως γνώμονα τη διατήρηση της φιλοσοφίας και αποστολής του 4 Books and more, εμπλουτίζουμε συνεχώς τον κατάλογο με βιβλία που καλύπτουν τις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού σε όλο το ηλικιακό φάσμα και προϊόντα με επώνυμα είδη που κερδίζουν διακρίσεις.

Στόχος μας η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές, με άριστη και όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξυπηρέτηση, με την ενσωμάτωση των πιο προηγμένων συστημάτων ηλεκτρονικών πληρωμών τα οποία επιτρέπουν την πραγματοποίηση ασφαλών συναλλαγών εύκολα και γρήγορα, διασφαλίζοντας έτσι την ικανοποίηση και συνεχώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Το όραμά μας είναι να παραμείνουμε μια εταιρία που ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, βελτιώνοντας συνεχώς το επίπεδο των παροχών της και προσφέροντας νέες λύσεις και ιδέες στο χώρο του Βιβλιοπωλείου φυσικού και ηλεκτρονικού.