• -10%

Το παιχνίδι των ψεμάτων

18392
978-960-461-839-2
Ware Ruth

Μετάφραση: Αναστασία Καλλιοντζή

Σελίδες: 496

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

* Εξαντλημένο από τον εκδότη - Δεν υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 8 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 8 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 0,80 €.

9,90 €
8,91 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ

Τέσσερις φίλες. Μία υπόσχεση.

Κάποια κρύβει την αλήθεια. Ξεκίνησε σαν ένα αθώο παιχνίδι. Μόνο εκείνες γνώριζαν τους κανόνες. Αλλά παύει να είναι παιχνίδι όταν κάποιος… πεθαίνει.

Η Άισα, μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, που μένει με τον άντρα της στο Λονδίνο, δέχεται μέσα στη νύχτα ένα μήνυμα «Σε χρειάζομαι» και χωρίς δεύτερη σκέψη φεύγει για το Ριτς.

Το ίδιο κάνουν ταυτόχρονα άλλες δύο γυναίκες, η Θία και η Φατίμα. Το μήνυμα έχει στείλει η τέταρτη της παρέας, η Κέιτ, γιατί στο Ριτς έχει μόλις ξεβραστεί από τη θάλασσα ένα ανθρώπινο οστό...

Οι τέσσερις φίλες στα σχολικά τους χρόνια έπαιζαν το «Παιχνίδι των Ψεμάτων»: ποια θα πει το μεγαλύτερο ψέμα και θα ξεγελάσει κάποιον –άλλοτε για να αποφύγουν μια τιμωρία, άλλοτε απλώς για να σπάσουν πλάκα– αλλά με απαράβατο κανόνα να μη λένε μεταξύ τους ψέματα. Τώρα καλούνται να διαχειριστούν το βαθιά κρυμμένο μυστικό τους.

Μια ιστορία αγάπης και αλληλεγγύης με γερή δόση μυστηρίου.

18392

Χαρακτηριστικά

Μήνας έκδοσης
Ιούνιος
Έτος έκδοσης
2018
Εκδόσεις
Κλειδάριθμος

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ