• -10%

Η σύζυγος ανάμεσά μας

18453
978-960-461-845-3

Μεταφραστής: Σοφία Τάπα

Σελίδες: 496

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

* Εξαντλημένο από τον εκδότη - Δεν υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 8 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 8 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 0,80 €.

9,90 €
8,91 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ

Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, θα κάνετε πολλές υποθέσεις. Θα πιστέψετε ότι διαβάζετε για μια ζηλιάρα πρώην σύζυγο … που έχει εμμονή με μια όμορφη, νεότερη γυναίκα, την οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί ο άντρας που αγαπούν και οι δυο τους. Θα πιστέψετε ότι κατανοείτε την ανατομία αυτού του μπερδεμένου ερωτικού τριγώνου.

Ε, λοιπόν, ξεχάστε ό,τι πιστεύετε!

Αυτό το απολαυστικά ανατριχιαστικό μυθιστόρημα θα σας βυθίσει στις πιο σκοτεινές πτυχές του ανθρώπινου ψυχισμού –σε όλα εκείνα που αρνούμαστε να δούμε στο όνομα του έρωτα. Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται…

Βιογραφικά Στοιχεία

Η Σάρα Πεκάνεν είναι διεθνώς αναγνωρισμένη συγγραφέας. Έχει γράψει άλλα επτά μυθιστορήματα, έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και έχει συνεργαστεί με κορυφαίες εφημερίδες, όπως οι Washington Post και USA Today. Έχει τρεις γιους και ζει λίγο έξω από την Ουάσινγκτον.

Η Γκριρ Χέντρικς σπούδασε δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια και εργάστηκε για περισσότερες από δύο δεκαετίες ως υπεύθυνη εκδόσεων στον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster, ενώ πρωτύτερα εργάστηκε στο περιοδικό Allure. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί στους New York Times και στο περιοδικό Publishers Weekly. Ζει στο Μανχάταν με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους. 

18453

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Ξένη Πεζογραφία
Θεματική κατηγορία
Μυστηρίου & Θρίλερ
Μήνας έκδοσης
Ιούνιος
Έτος έκδοσης
2018
Χώρα προέλευσης
ΗΠΑ
Εκδόσεις
Κλειδάριθμος

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ