• -10%

Η συμφωνία της Πανδώρας

43358
978-618-5543-35-8
Kleypas Lisa

Μετάφραση:  Μιχάλης Δελέγκος

Σελίδες: 424

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

Σειρά: Η Εποχή των Ρέιβενελ - No 3

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 14 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 14 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,40 €.

16,60 €
14,94 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Διαθεσιμότητα: δεν είναι άμεσα διαθέσιμο / Χρόνος παράδοσης: 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες, εφόσον δεν είναι εξαντλημένο στον εκδότη

Οι περισσότερες ντεμπιτάντ ονειρεύονται να βρουν τον τέλειο σύζυγο.

Όχι, όμως, και η παρορμητική λαίδη Πανδώρα Ρέιβενελ. Η όμορφη και φιλόδοξη κοπέλα θα προτιμούσε να αφοσιωθεί στον σχεδιασμό της επιχείρησής της παρά να συμμετάσχει στη σεζόν του Λονδίνου. Άλλωστε είναι αποφασισμένη να διαφυλάξει με κάθε τρόπο την ανεξαρτησία της.

Αλλά ένα βράδυ, σε έναν μαγευτικό χορό, μπλέκει σε ένα σκάνδαλο με έναν άγνωστο. Ο όμορφος Γκάμπριελ, λόρδος του Σεντ Βίνσεντ, και οι κρυφές πτυχές της ζωής του. Παρότι για χρόνια ολόκληρα ο Γκάμπριελ κατάφερε να αποφύγει τις παγίδες ενός γάμου, τελικά δεν μπόρεσε να μη γοητευτεί από το ανυπότακτο πνεύμα της νεαρής λαίδης. Αν και το τελευταίο πράγμα που απασχολεί την Πανδώρα είναι ένας γάμος, εκείνος είναι αποφασισμένος να την κατακτήσει – και να την αλλάξει.

Μια επικίνδυνη συνωμοσία.

H Πανδώρα θα υποκύψει στους επιδέξιους χειρισμούς του Γκάμπριελ και θα συμφωνήσει να τον παντρευτεί. Ο συμβιβασμός της θα αποδειχθεί αφάνταστα καταστροφικός. Σύντομα, εκείνη θα ανακαλύψει ότι εξαιτίας της επιχειρηματικής της προσπάθειας βρίσκεται μπλεγμένη σε μια επικίνδυνη συνωμοσία και μόνο ο σύζυγός της μπορεί να την κρατήσει ασφαλή.

Και οι δύο βαδίζουν σε επικίνδυνα μονοπάτια, αναζητώντας το φως αλλά και ο ένας τον άλλον...

43358

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Ξένη Πεζογραφία
Θεματική κατηγορία
Μυθιστόρημα
Μήνας έκδοσης
Νοέμβριος
Έτος έκδοσης
2021

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ