• -10%
  • Νέο

Το κορίτσι του Grand Hotel

910611
978-960-19-1061-1
Aubray Camille

Μετάφραση: Μπαρουξής Γιώργος

Σελίδες: 400

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 14 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 14 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,40 €.

16,50 €
14,85 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Διαθεσιμότητα: δεν είναι άμεσα διαθέσιμο / Χρόνος παράδοσης: 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες, εφόσον δεν είναι εξαντλημένο στον εκδότη

Καλοκαίρι του 1939. Η αριστοκρατική Κυανή Ακτή έχει μια ιδιαίτερα καλή σεζόν, καθώς οι πλουσιότεροι παραθεριστές του κόσμου συναντούν τους πιο φημισμένους σταρ του κινηματογράφου στο πρώτο κινηματογραφικό φεστιβάλ στη Γαλλική Ριβιέρα.

Σε αυτό το θέρετρο των πλουσίων, φθάνει μια Αμερικανίδα, η Άναμπελ Φοκόν, για να δουλέψει το καλοκαίρι στο περίφημο Γκραντ Οτέλ, όπου είναι διευθυντής ο θείος της. Και όταν ένα μεγάλο κινηματογραφικό στούντιο φέρνει τους σταρ του στο ξενοδοχείο, η Άναμπελ επιλέγεται για να «παρακολουθεί» δύο μυστηριώδη μέλη του.

Η άφιξη Ναζί πελατών στο ξενοδοχείο περιπλέκει την κατάσταση. Αντιμέτωπη με κατασκόπους που θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν αυτό που θέλουν, η Άναμπελ βρίσκεται αναμειγμένη σε συνωμοσίες, σε έναν φόνο και σε μια κούρσα ενάντια στον χρόνο για την αποκρυπτογράφηση ενός μυστικού συστήματος επικοινωνίας των Ναζί.

Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα και από την ιστορία τριών φημισμένων ξενοδοχείων της Κυανής Ακτής –και με διάσημες προσωπικότητες, όπως η Μάρλεν Ντίτριχ, ο Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ, ο Τσαρλς Λότον, ο Τζέιμς Κάγκνεϊ και η Μέι Γουέστ– Το κορίτσι του Γκραντ Οτέλ είναι ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε.

Σχετικά με τη συγγραφέα

Η Camille Aubray είναι η συγγραφέας του Μαγειρεύοντας για τον Πικάσο, ενός µυθιστορήµατος που το περιοδικό People συµπεριέλαβε στη λίστα «The Best New Books». Με σπουδές δηµιουργικής γραφής στο University of London, η Aubray έχει διδάξει στο New York University. ∆ραστηριοποιείται στον χώρο της τηλεό­ρασης ως µέλος της συγγραφικής οµάδας των τηλεοπτικών σειρών One Life to Live και Capitol, και ως παραγωγός του αµερικανικού δικτύου ABC. Μοιράζει τον χρόνο της ανάµεσα στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ και τη Νότια Γαλλία.

910611

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Ξένη Πεζογραφία
Θεματική κατηγορία
Μυθιστόρημα
Μήνας έκδοσης
Ιούνιος
Έτος έκδοσης
2024
Χώρα προέλευσης
ΗΠΑ

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ