• -40%

Η αναφορά του Μπροντέκ

34265
978-960-453-426-5

Συγγραφέας: Φιλίπ Κλοντέλ

Μετάφραση: Ασπασία Σιγάλα

Σελίδες: 393

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 10 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 10 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,00 €.

17,70 €
10,62 € Έκπτωση 40%
με ΦΠΑ / Άμεσα διαθέσιμο / Παράδοση: 1-3 ημέρες

Ονομάζομαι Μπροντέκ, και δεν ευθύνομαι για τίποτα. Οφείλω να το πω. Πρέπει να το ξέρει όλος ο κόσμος. Εγώ δεν έκανα τίποτα, κι όταν έμαθα τι συνέβη, θα προτιμούσα να μη μιλήσω ποτέ γι' αυτό, να αλυσοδέσω τη μνήμη μου, να την κρατήσω γερά δεμένη στα δεσμά της έτσι, ώστε να κάτσει φρόνιμη όπως μια αλεπού πιασμένη στο δόκανο. Με ανάγκασαν όμως οι άλλοι: "Εσύ ξέρεις να γράφεις", μου είπαν, "έχεις κάνει σπουδές". Απάντησα ότι είχα κάνει πολύ λίγες σπουδές, που ούτε καν τις ολοκλήρωσα άλλωστε, και ότι δε μου άφησαν σπουδαίες αναμνήσεις. Δε θέλησαν ν' ακούσουν τίποτα: "Ξέρεις να γράφεις, γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς τις λέξεις και πώς μπορούν να εκφράσουν τα πράγματα. Αυτό αρκεί. Εμείς δεν ξέρουμε να το κάνουμε. Εμείς θα μπερδευόμασταν, ενώ εσύ θα τα πεις και θα σε πιστέψουν".

Βιογραφικά στοιχεία

Ο Φιλίπ Κλοντέλ γεννήθηκε το 1962. Σπούδασε Γαλλική Λογοτεχνία και εργάστηκε ως καθηγητής σε λύκεια και στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο Nανσί ΙΙ, όπου δίδαξε Ανθρωπολογία του Πολιτισμού και Λογοτεχνία.

34265

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Ξένη Πεζογραφία
Θεματική κατηγορία
Μυθιστόρημα
Έτος έκδοσης
2008
Χώρα προέλευσης
Γαλλία
Εκδόσεις
Ψυχογιός
Διαθεσιμότητα
Περιορισμένο απόθεμα

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ