• -10%

Το ημερολόγιο ενός βιβλιοπώλη

65205
978-618-5265-20-5

Συγγραφέας: Shaun Bythell

Μετάφραση: Τάσος Νικογιάννης

Σελίδες: 400

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 15 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 15 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,50 €.

16,89 €
15,20 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Διαθεσιμότητα: δεν είναι άμεσα διαθέσιμο / Χρόνος παράδοσης: 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες, εφόσον δεν είναι εξαντλημένο στον εκδότη

O Σον Μπάιθελ είναι ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου Wigtown, του δεύτερου μεγαλύτερου παλαιοβιβλιοπωλείου της Σκοτίας. Οι στριφογυριστοί διάδρομοί του περιέχουν 100.000 βιβλία, τα οποία απλώνονται σε ράφια συνολικού μήκους 1,5 χλμ. και όλα αυτά σε μια μικρή επαρχιακή πόλη που βρέχεται από θάλασσα.

Ένας σωστός παράδεισος για τους βιβλιόφιλους; Όχι ακριβώς...

Σε αυτό το έξυπνο και ξεκαρδιστικό ημερολόγιο, ο Σον προσφέρει μια εκ των έσω ματιά στον κόσμο του βιβλίου. Από τις δυσκολίες με τους εκκεντρικούς πελάτες και τις λογομαχίες με το δικό του προσωπικό μέχρι τα ταξίδια σε παλιές επαύλεις και οίκους πλειστηριασμών.

Η έξαψη της απροσδόκητης ανακάλυψης, τα κλασικά βιβλία, οι κρυφοί θησαυροί, οι ρυθμοί της μικρής πόλης, όλα μπλέκονται με έξυπνο και ζεστό τρόπο σε ένα βιβλίο για όσους... αγαπάνε τα βιβλία.

Σχετικά με τον συγγραφέα

O Σον Μπάιθελ είναι ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου Wigtown, του δεύτερου μεγαλύτερου παλαιοβιβλιοπωλείου της Σκοτίας. Όταν δεν οργανώνει τα ατελείωτα ράφια του βιβλιοπωλείου του, του αρέσει να κρυφακούει τις συζητήσεις των πελατών του, να ανεβάζει τραγούδια με θέμα το βιβλίο στο YouTube και να πυροβολεί συσκευές Kindle στην εξοχή.

65205

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Γενικά Βιβλία
Θεματική κατηγορία
Προσωπικές Αφηγήσεις
Μήνας έκδοσης
Ιούλιος
Έτος έκδοσης
2019
Χώρα προέλευσης
Σκοτία
Εκδόσεις
Key Books

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ