• -10%

24 ώρες στην αρχαία Αθήνα

27078
978-618-5427-07-8

Συγγραφέας: Philip Matyszak

Μεταφραστής: Πάνος Τομαράς

Σελίδες: 264

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 10 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 10 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,00 €.

11,99 €
10,79 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Διαθεσιμότητα: δεν είναι άμεσα διαθέσιμο / Χρόνος παράδοσης: 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες, εφόσον δεν είναι εξαντλημένο στον εκδότη

Γνωρίστε την αρχαία Αθήνα, ζώντας για είκοσι τέσσερις ώρες μαζί με τους κατοίκους της και παρακολουθώντας στενά την καθημερινότητά τους.

Ένας δούλος στα μεταλλεία, ένας στόλαρχος, μια απλή σύζυγος, ένας οπλίτης, μια εταίρα κι ένας λαθρέμπορος σύκων: όλοι αυτοί είναι οι ξεχωριστοί της κάτοικοι που ζωντανεύουν γλαφυρά για χάρη μας τη ζωή σ' αυτή την αρχαία πόλη-κράτος.

Γυρίστε πίσω στον χρόνο και περάστε μία μέρα στην αρχαία Αθήνα συντροφιά με τους κατοίκους της. Βρισκόμαστε στο 416 π.Χ. και η πόλη απολαμβάνει το απόγειο της ακμής της. Εκεί έζησαν οι περισσότερες μεγαλοφυΐες από κάθε άλλη πόλη σε κάθε περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας. Ωστόσο, ακόμα και οι μεγαλοφυΐες τσακώνονται με τις συζύγους τους και τα πίνουν με τους φίλους τους. Ανακαλύψτε λοιπόν τα μυστικά τους.

Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Philip Matyszak διδάσκει στο Institute of Continuing Education του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ και είναι διάσημος για το ερευνητικό του έργο στην αρχαία ιστορία. Μένει στη Βρετανική Κολούμπια του Καναδά.

27078

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Ιστορία
Μήνας έκδοσης
Νοέμβριος
Έτος έκδοσης
2019

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ