• -25%

Δε κούκμπουκ

80216431
978-618-02-1643-1
Madame Ginger

Σελίδες: 176

61 λαχταριστές συνταγές που εμπνεύστηκαν με γνώμονα τη νοστιμιά, την ευκολία στην παρασκευή και την θρεπτική τους αξία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 16 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 16 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,60 €.

22,20 €
16,65 € Έκπτωση 25%
με ΦΠΑ / Διαθεσιμότητα: δεν είναι άμεσα διαθέσιμο / Χρόνος παράδοσης: 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες, εφόσον δεν είναι εξαντλημένο στον εκδότη

Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής της Madame Ginger απευθύνεται σε όλους και αφορά κάθε διατροφική προτίμηση. Όλοι εμείς, με τις επιλογές, τις ιδιαιτερότητες, τις παραξενιές ή τη διατροφή που απαιτεί το σώμα μας, έχουμε περισσότερα κοινά απ’όσα πιστεύουμε. Λαχανικά, φρούτα, όσπρια, ζυμαρικά, ξηροί καρποί, σπόροι, δημητριακά, γαλακτοκομικά (ζωικά ή φυτικά) και πολλές άλλες τροφές μπορούν να μαγειρευτούν σε υπέροχες αλμυρές και γλυκές συνταγές και να αγαπηθούν πραγματικά από όλους.

Τις συνταγές αυτού του βιβλίου θα τις μαγειρέψεις εσύ που αποφεύγεις το κρέας αλλά και εσύ που είσαι κρεατοφάγος αλλά κάποιες μέρες την εβδομάδα προτιμάς ένα νόστιμο πιάτο με όσπρια. Θα τις μαγειρέψεις εσύ που είσαι vegan ή εσύ που θες να μαγειρέψεις για τους vegan φίλους σου. Συνταγές για όσους φτιάχνουν τα κέικ τους με βούτυρο και γάλα, για εκείνους που προτιμούν το λάδι και το γάλα αμυγδάλου. Συνταγές για τη μαμά που νηστεύει, τον μπαμπά που προσέχει, τον φοιτητή που πρέπει να θρέψει σώμα και νου εύκολα και οικονομικά, τον άνθρωπο του σήμερα που τρέχει όλη μέρα να προλάβει και έχει μόλις μισή ώρα στη διάθεσή του να φτιάξει ένα νόστιμο πιάτο φαγητό.

61 λαχταριστές συνταγές που εμπνεύστηκαν με γνώμονα τη νοστιμιά, την ευκολία στην παρασκευή και την θρεπτική τους αξία, συνταγές που δοκιμάστηκαν ξανά και ξανά, αγαπήθηκαν από όλους μας και πιστεύω ότι θα αγαπηθούν κι από όλους όσους μπουν στην κουζίνα και τις μαγειρέψουν.

Βιογραφικά στοιχεία

Ο περισσότερος κόσμος τη φωνάζει Madame Ginger, αλλά στις προσωπικές της στιγμές είναι απλά η Μαριλού. Σπούδασε Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία, εργάστηκε για 7 χρόνια σε PR agencies και στη συνέχεια σπούδασε μαγειρική και εργάστηκε 3 χρόνια σε επαγγελματικές κουζίνες. Τελικά, αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το blog της, MadameGinger.com, και να μοιράζεται απoκεί συνταγές, σκέψεις, μυστικά της γεύσης και όχι μόνο. Το πιο αγαπημένο της project είναι η σειρά vlogs με τίτλο #EatLikeALocal στο κανάλι της στο YouTube, μέσα από την οποία ανακαλύπτει κι εξερευνά γευστικές συνήθειες ντόπιων διαφόρων τοποθεσιών, εντός και εκτός συνόρων της Ελλάδας. Λατρεύει την Κυψέλη, περιοχή όπου μεγάλωσε και όπου μετά από πολλά χρόνια επέστρεψε για να φτιάξει το στούντιο μαγειρικής “MG Food Studio”, μαζί με τον σκύλο τον Μπιφτέκη και την ομάδα της.

80216431

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Γενικά Βιβλία
Θεματική κατηγορία
Διατροφή - Μαγειρική
Μήνας έκδοσης
Σεπτέμβριος
Έτος έκδοσης
2020
Χώρα προέλευσης
Ελλάδα

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ