• -20%

Ο Ρομπέν των Δασών

20935
978-618-02-0093-5

Συγγραφέας: Ρότζερ Λάνσελιν Γκρην

Μετάφραση: Δημήτρης Καραδήμας

Σελίδες: 224

Σειρά: Γαλάζια Βιβλιοθήκη

Κατηγορία: Παιδική Λογοτεχνία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 8 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 8 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 0,80 €.

10,99 €
8,79 € Έκπτωση 20%
με ΦΠΑ / Διαθεσιμότητα: δεν είναι άμεσα διαθέσιμο / Χρόνος παράδοσης: 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες, εφόσον δεν είναι εξαντλημένο στον εκδότη

Ο ατίθασος επαναστάτης Ρομπέν και οι πιστοί σύντροφοί του καταφεύγουν στο δάσος του Σέργουντ, θύματα του σκληρού και αδίστακτου πρίγκιπα Ιωάννη, αδελφού του βασιλιά της Αγγλίας, Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου. Ο πρίγκιπας Ιωάννης με την υποστήριξη άπληστων βαρόνων οδηγεί τον λαό σε φτώχεια και εξαθλίωση και ο γενναίος Ρομπέν των Δασών, παρέα με τους συντρόφους του, μάχονται για τη σωτηρία των φτωχών και αδυνάτων με ορμητήριο και καταφύγιο το δάσος του Σέργουντ.

O Ρομπέν των Δασών είναι ένας από τους πιο γνωστούς λογοτεχνικούς ήρωες. Για πρώτη φορά ο θρύλος του εμφανίζεται τον 15ο αιώνα σε λαϊκά άσματα της Αγγλίας. Τα κατορθώματα αυτού του ήρωα τραγουδιόνταν τον Μεσαίωνα από πλανόδιους τροβαδόρους. Αργότερα καταγράφηκαν και τυπώθηκαν, και οι συναρπαστικές περιπέτειές του γοητεύουν μικρούς και μεγάλους μέχρι σήμερα, ενώ μας ταξιδεύουν σε μια εποχή ιπποτική και ηρωική.

20935

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Από 9 ετών
Θεματική κατηγορία
Νεανική λογοτεχνία
Λογοτεχνική Σειρά
Γαλάζια βιβλιοθήκη
Μήνας έκδοσης
Σεπτέμβριος
Έτος έκδοσης
2013

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ