• -20%

The Walking Dead: Η άνοδος του κυβερνήτη

27136
978-960-620-713-6
R. Kirkman & Jay Bonansinga

Μετάφραση: Χρήστος Μπαρουξής

Σελίδες: 372

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 12 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 12 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,20 €.

15,00 €
12,00 € Έκπτωση 20%
με ΦΠΑ / Διαθεσιμότητα: δεν είναι άμεσα διαθέσιμο / Χρόνος παράδοσης: 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες, εφόσον δεν είναι εξαντλημένο στον εκδότη

Το τέλος του κόσμου έφτασε. Μέσα σε λίγα μόλις εικοσιτετράωρα ο πολιτισμός, όπως όλοι τον γνωρίζαμε, κατέρρευσε.

Ο Φίλιπ Μπλέικ αντιλαμβάνεται πως πουθενά δεν είναι ασφαλής. Μοναδικός του στόχος είναι να προστατέψει τη μικρή κόρη του, την Πένι. Και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα γι' αυτό.

Η "Άνοδος του Κυβερνήτη" διαδραματίζεται στο ζοφερό μεταποκαλυπτικό σύμπαν του "The Walking Dead" και είναι το πρώτο μέρος μιας συναρπαστικής τριλογίας που παρουσιάζει ολόκληρη της ιστορία του Κυβερνήτη -του αυταρχικού ηγέτη της προστατευμένης κοινότητας του Γούντμπερι. Με νέους ήρωες, καινούριες ιστορίες και τη γνώριμη ανάλυση χαρακτήρων που έκαναν παγκόσμια επιτυχία τη διάσημη τηλεοπτική σειρά, το "The Walking Dead - Η Άνοδος του Κυβερνήτη" είναι το πρώτο μυθιστόρημα μιας σειράς βιβλίων που θα κατακτήσει τους λάτρεις των ζόμπι και των δυστοπικών ιστοριών επιβίωσης.

27136

Χαρακτηριστικά

Μήνας έκδοσης
Ιούνιος
Έτος έκδοσης
2017
Χώρα προέλευσης
ΗΠΑ
Εκδόσεις
Bell / Χαρλένικ Ελλάς

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ