• -20%

Ο Πύργος

410426
978-960-04-1042-6
Kafka Franz

Μετάφραση: Αλέξανδρος Κοτζιάς

Σελίδες: 373

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 13 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 13 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,30 €.

16,74 €
13,39 € Έκπτωση 20%
με ΦΠΑ / Άμεσα διαθέσιμο / Παράδοση: 1-3 ημέρες

Η ιστορία της άφιξης του Κ. στο χωριό που βρίσκεται κάτω από την κυριαρχία του Πύργου, θεωρείται το αριστούργημα του Κάφκα.

Η απομόνωση του Κ. και η αμηχανία του, η έντονη επιθυμία του να έχει την αποδοχή απατηλών και ανώνυμων δυνάμεων, συνοψίζουν την άποψη του Κάφκα για την αποξένωση και το άγχος που κυριαρχούν στον εικοστό αιώνα. Παρά το ότι, στο βάθος, αποτελεί μια ρεαλιστική μελέτη των σχέσεων ανάμεσα στην κοινωνία και στο άτομο, ο "Πύργος" ανήκει στο χώρο του φανταστικού. Τα παράλογα γεγονότα διαδέχονται ασταμάτητα το ένα το άλλο, ο φόβος και η ανησυχία διαρκώς αυξάνονται και η δίψα του ανθρώπου για ελευθερία ξεπερνάει στο τέλος κάθε όριο.

Με τον "Πύργο", περισσότερο από ό,τι με οποιοδήποτε άλλο έργο του Κάφκα, γίνεται προφανές γιατί ο συγγραφέας αυτός έχει αποκτήσει τη φήμη ενός από τους μεγαλύτερους οραματιστές της λογοτεχνίας του αιώνα μας.

410426

Χαρακτηριστικά

Συγγραφέας
Kafka Franz
Κατηγορία
Κλασικά
Θεματική κατηγορία
Μυθιστόρημα
Έτος έκδοσης
2008
Εκδόσεις
Κέδρος

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ