• -27%

Κόλλα πέντε!

27489
978-618-03-2748-9

Συγγραφέας: Daisy Upton

Μετάφραση: Κατερίνα Γουλέτη

Σελίδες: 232

Κατηγορία: Παιδικά Βιβλία

Το βιβλίο που χρειάζονται τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι: πάνω από 150 διασκεδαστικές δραστηριότητες που απαιτούν μόνο 5 λεπτά για το στήσιμό τους και άλλα 5 λεπτά για το συμμάζεμα

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 11 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 11 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,10 €.

15,50 €
11,32 € Έκπτωση 27%
με ΦΠΑ / Άμεσα διαθέσιμο / Παράδοση: 1-3 ημέρες

Η ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΜΗΠΩΣ, ΟΜΩΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ…

Στερέψατε από ιδέες για παιχνίδι;

Ξοδέψατε άπειρες ώρες στο στήσιμο μιας πολύπλοκης δραστηριότητας και καταλήξατε να παίζετε μόνο εσείς;

Τα παρατήσατε και καταφύγατε στη λύση της οθόνης;

Αν ναι, τότε αυτό είναι το βιβλίο που χρειάζεστε!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΕΥΚΟΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ.

Το κατάλληλο βιβλίο για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους:

εκείνα θα διασκεδάζουν όσο εσείς θα έχετε πολύτιμο χρόνο για τον εαυτό σας. Και το καλύτερο, τα παιδιά θα ασκήσουν τις δεξιότητές τους (γλωσσικές, μαθηματικές, οπτικο-κινητικές), χωρίς καν να το καταλάβουν.

Ένα βιβλίο-οδηγός για ευχάριστες και δημιουργικές ώρες με τα παιδιά … χωρίς τύψεις!

Βιογραφικά στοιχεία

Η Daisy Upton (Ντέιζι Άπτον) κατάγεται από το Λονδίνο και ζει στο Τσέσαϊρ με τον άντρα της και τα δυο τους παιδιά. Αφού εργάστηκε σε αθλητικές μεταδόσεις, παραιτήθηκε για να γίνει βοηθός διδασκαλίας, μπερδεύοντας πολύ τότε τους συναδέλφους της! Όταν τα δύο παιδιά της έγιναν τριών και ενός αντίστοιχα, η Daisy διαπίστωσε ότι η αγάπη της στο να εφευρίσκει απλά παιχνίδια, για να κάνει τη διαδικασία της μάθησης πιο διασκεδαστική, θα μπορούσε τελικά να πάρει σάρκα και οστά από το σπίτι της. Έτσι άρχισε να γράφει στο ιστολόγιό της για καθετί που σχεδίαζε. Αποδείχθηκε ότι αρκετοί άνθρωποι ήθελαν να παίξουν αυτά τα παιχνίδια. Πλέον έχει πολλούς ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο ιστολόγιό της, οι οποίοι μοιράζονται μαζί της σε καθημερινή βάση πώς παίζουν και αυτοί τα παιχνίδια της. Η Daisy θέλει να γιορτάσει αυτό το γεγονός τρώγοντας είτε μεγάλες ποσότητες σοκολάτας με γεύση πορτοκάλι είτε γεμιστά σοκολατένια αυγά (εξαρτάται από την εποχή) και φυσικά χορεύοντας στην κουζίνα.

27489

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Από 4 ετών
Θεματική κατηγορία
Δραστηριοτήτων
Μήνας έκδοσης
Σεπτέμβριος
Έτος έκδοσης
2021

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ