Βοήθεια!

Συγγραφέας: Άντρη Αντωνίου
Εικονογράφος: Στάθης Πετρόπουλος 
Σελίδες: 72
ISBN: 978-618-03-1112-9
ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ: Παιδική ΛΟΓΟΤΕΧΝΊΑ
Αρχική τιμή
Μείωση τιμής
7,92 €

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 7 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 7 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 0,70 €.

με ΦΠΑ / Άμεσα διαθέσιμο / Παράδοση: 1-3 ημέρες

Η Ιφιγένεια και ο Αλέξανδρος επιθυμούν όσο τίποτα να αποκτήσουν ένα καινούριο ποδήλατο. Γι’ αυτό στήνουν έναν πάγκο με σπιτικές λεμονάδες έξω από το σπίτι τους
πουλώντας το εμπόρευμά τους σε γείτονες και περαστικούς. Η επιχείρησή τους αποδεικνύεται αρκετά κερδοφόρα όπως δείχνουν οι εισπράξεις της πρώτης ημέρας.
Ένα βουναλάκι με κέρματα κι ένα χαρτονόμισμα των πέντε ευρώ δεν είναι και λίγα.
Όμως... τί γράφει πάνω στο μοναδικό χαρτονόμισμά τους; Βλέπουν καλά; Ποιος μπορεί να έχει γράψει «ΒΟΗΘΕΙΑ» με μεγάλα κόκκινα γράμματα και γιατί;
Τα δίδυμα αδέλφια θα ενώσουν τις δυνάμεις τους κάνοντας ό,τι περνά από το χέρι τους για να ανακαλύψουν ποιος μπορεί να έχει γράψει το απεγνωσμένο αυτό μήνυμα.
Θα τα καταφέρουν ή θα κινδυνέψουν και οι ίδιοι στο τέλος; 
Σχετικά με τη συγγραφέα
Η Άντρη Αντωνίου γεννήθηκε στην Κύπρο το 1980. Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου και εργάζεται ως δασκάλα.
Έχει τιμηθεί με το Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας Κύπρου για Μεγάλα Παιδιά και Εφήβους και έχει βραβευτεί τρεις φορές από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά.
Το 2017 επιλέχτηκε για να συμμετάσχει στο πρότζεκτ Aarhus39 ανάμεσα στους 39 πιο υποσχόμενους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας κάτω των 40 ετών στην Ευρώπη. 

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Από 9 ετών
Μήνας έκδοσης
Νοέμβριος
Έτος έκδοσης
2017
Εκδόσεις
Μεταίχμιο

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ