• -10%

Το τέλειο λάθος

94837
978-618-5394-83-7
James Eloisa

Μεταφραστής: Ιωάννα Παπαγεωργίου

Σελίδες: 456

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 12 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 12 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,20 €.

14,35 €
12,92 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Διαθεσιμότητα: δεν είναι άμεσα διαθέσιμο / Χρόνος παράδοσης: 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες, εφόσον δεν είναι εξαντλημένο στον εκδότη

Για την Ολίβια Λίτον, ο αρραβώνας της με τον δούκα του Κάντεργουικ είναι περισσότερο κατάρα παρά ευλογία. Τουλάχιστον όμως, η κοινωνική του τάξη θα βοηθήσει τη δίδυμη αδελφή της Τζορτζιάνα να παντρευτεί τον γοητευτικό Τάρκιν, δούκα του Σκονς.

Για την Τζορτζιάνα είναι ο ιδανικός σύζυγος για όλους τους λόγους... εκτός από έναν: Ο Τάρκιν είναι ερωτευμένος με την Ολίβια.

Μπορεί η Τζορτζιάνα να είναι η ιδανική νύφη και απόλυτα έτοιμη να γίνει μια δούκισσα, αλλά η φλογερή και δυναμική Ολίβια του προκαλεί έναν ανεξήγητο πόθο. Καθώς κανένας από τους δύο δεν μπορεί να αντισταθεί, κινδυνεύουν να διαλύσουν τα πάντα: τον αρραβώνα της Ολίβια, τη δυνατή σχέση με την αδελφή της, αλλά και τη δική τους εύθραυστη αγάπη.

Θα παραδοθούν στον έρωτά τους; Υπάρχει ένα και μοναδικό πράγμα που μπορεί να τους σώσει και σε αυτό κρύβονται οι πιο καθοριστικές αποφάσεις για τη ζωή όλων.

Μια ανατρεπτική και συνάμα υπέροχη παραλλαγή του παραμυθιού Η Πριγκίπισσα και το Μπιζέλι.

94837

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Ξένη Πεζογραφία
Θεματική κατηγορία
Μυθιστόρημα
Μήνας έκδοσης
Ιανουάριος
Έτος έκδοσης
2021
Χώρα προέλευσης
ΗΠΑ

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ