• -10%

Χαμένοι στο κάστρο των κινδύνων: Ημερολόγιο εξερεύνησης 5

35743
978-618-03-3574-3

Μετάφραση: Μαρία Μαντή

Εικονογράφηση: Philipp Ach

Σελίδες: 160

Κατηγορία: Παιδική Λογοτεχνία

Έλα και εσύ στην παρέα των εξερευνητών! Λύσε τους γρίφους, σπάσε τους κώδικες και γίνε μέλος της ομάδας!

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 10 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 10 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,00 €.

12,20 €
10,98 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Άμεσα διαθέσιμο / Παράδοση: 1-3 ημέρες

Γεια σας, εξερευνητές,

βρίσκομαι καθ’ οδόν για την Αγγλία, πάω να βρω τους φίλους μου, τα δίδυμα Κούκι και Μότζο, που κληρονόμησαν ένα κάστρο εκεί. Ναι, σοβαρά μιλάω, ένα κάστρο! Αλλά δε μου είπαν πού ακριβώς βρίσκεται, παρά μου έστειλαν ένα περίεργο γράμμα γεμάτο αινίγματα.

Καλά που έχω κι εσάς δηλαδή! Θα χρειαστώ τη βοήθειά σας για να λύσω τους γρίφους! Και κάτι μου λέει ότι δε θα είναι οι μοναδικοί που θα κληθώ να λύσω στη διάρκεια του ταξιδιού μου.

Βοηθήστε με να βρω το κάστρο… και συνοδεύστε με μαζί με τα δίδυμα και τον φίλο μας τον Τάσι στη νέα μας συναρπαστική περιπέτεια. Ξεδιπλώστε τη σελίδα για να διαβάσετε πώς ακριβώς λειτουργούν οι γρίφοι.

ΕΛΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ!

Λύστε τους γρίφους, σπάστε τους κώδικες και γίνετε μέλη της ομάδας!

Εξερευνήστε μαζί με τον Λίας, τον Τάσι, την Κούκι και τον Μότζο τα μυστικά περάσματα στο κάστρο του Μπλακγουότερ στην Αγγλία. Εκεί υποτίθεται πως βρίσκεται κρυμμένος ένας αμύθητος θησαυρός – αυτό, τουλάχιστον, γράφει το μυστηριώδες Βιβλίο του θησαυρού, που κληρονόμησαν μαζί με το κάστρο τα δίδυμα, η Κούκι και ο Μότζο. Το βιβλίο περιέχει αινίγματα και παράξενα μηνύματα. Θα βοηθήσετε τους εξερευνητές μας να τα λύσουν και να τα αποκωδικοποιήσουν; Προσοχή όμως! Υπάρχουν ένα σωρό κρυφές παγίδες που έχουν τοποθετηθεί για να προστατέψουν τον θησαυρό. Επιπλέον, δεν είστε οι μόνοι που βρίσκεστε στα ίχνη του…

Το σεντούκι των ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ

Χρησιμοποιήστε τις λύσεις των αινιγμάτων μόνο όταν φτάσετε στα αντίστοιχα σημεία του βιβλίου!

Ακούστε λοιπόν:

Αυτό δεν είναι συνηθισμένο βιβλίο, είναι μία περιπέτεια. Είστε έτοιμοι; Μισό λεπτό! Πάρτε πρώτα τον εξοπλισμό των καλών ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ: ψαλίδι και μολύβι – αυτά αρκούν για να ζήσετε την περιπέτεια.

Ο Θησαυρός του κάστρου του Μπλακγουότερ βρίσκεται κολλημένος στο πίσω μέρος του βιβλίου. Όταν το βρουν οι εξερευνητές της ιστορίας μας, μπορείτε να τον ανοίξετε κι εσείς μαζί τους. Διαβάζοντας το βιβλίο, φροντίστε να τον έχετε πάντοτε εύκαιρο. Όταν δείτε το σύμβολο του μεγεθυντικού φακού, πάρτε το βιβλίο του θησαυρού στα χέρια σας. Γυρίστε το στη σελίδα που αναγράφεται και λύστε τον αντίστοιχο γρίφο. Μόνο τότε μπορείτε να συνεχίσετε την ανάγνωση της ιστορίας. Σπάστε τους κώδικες, ανακαλύψτε τα μυστικά περάσματα και βρείτε τις κρυμμένες λέξεις.

Προσοχή όμως: Ο Θησαυρός του κάστρου του Μπλακγουότερ δεν είναι το μόνο μέρος όπου θα βρείτε γρίφους. Στη διάρκεια της ιστορίας, οι εξερευνητές μπορεί να ανακαλύψουν αντικείμενα που θα σας φανούν χρήσιμα για την ολοκλήρωση της αποστολής σας. Τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σεντούκι των ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ, που θα βρείτε κρυμμένο στην εσωτερική πλευρά του οπισθοφύλλου. Όταν βλέπετε το σύμβολο του ψαλιδιού, θα πρέπει να κόβετε την αντίστοιχη εικόνα προκειμένου να λύσετε τον γρίφο.

Αρκετά με τις εξηγήσεις. Η περιπέτεια ξεκινάει!

35743

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Από 9 ετών
Θεματική κατηγορία
Νεανική λογοτεχνία
Μήνας έκδοσης
Ιούνιος
Έτος έκδοσης
2023

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ