Για παραγγελίες άνω των 40,00 € τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Τα δωρεάν μεταφορικά και οποιαδήποτε προσφορά σχετική με τα μεταφορικά, ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας.
Όλες οι αποστολές του εξωτερικού χρεώνονται πάντα με μεταφορικά.

Τα προϊόντα μας έρχονται κοντά σας με τους ακόλουθους τρόπους:

Α. Με εταιρεία ταχυμεταφοράς. Η παράδοση γίνεται συνήθως 1 - 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.
Β. Με συμβατικό ταχυδρομείο. Αφορά συνήθως απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, όπου η παραλαβή θα γίνεται από τον πλησιέστερο σταθμό ΕΛΤΑ. Παραλαβή συνήθως σε 2 έως 3 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.
Γ. Με μεταφορική εταιρεία. Μπορεί να γίνει σε ελάχιστες περιπτώσεις αν ο όγκος ή το βάρος των προϊόντων που θα παραγγείλετε, είναι πολύ μεγάλο. Η πληρωμή σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να γίνει με την μέθοδο της αντικαταβολής.
Δ. Με μεταφορικά μέσα της εταιρείας μας. Αφορά αποκλειστικά την ευρύτερη περιοχή του Αιγάλεω και κατά περίπτωση. Παράδοση συνήθως σε 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες.
Ε. Παραλαβή από τον πελάτη. Μπορείτε να έρθετε και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημά μας στο Aιγάλεω, Ν. Πλαστήρα 35 (κοντά στο Μετρό Σταθμού Αιγάλεω), αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δε χρεώνονται έξοδα αποστολής.

Τα έξοδα για την μεταφορά σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας είναι (για αγορές μικρότερες των 40,00 €):
Απλή αποστολή με Courier εντός Αθηνών: 6,90 €.
Απλή αποστολή με Courier στην υπόλοιπη Ελλάδα: 11,90 €.
Το κόστος αντικαταβολής είναι 2.00 €.


Για τις αποστολές σε περιοχές τις οποίες οι εταιρείες courier χαρακτηρίζουν απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες, το κόστος ανέρχεται στα 13,90 € (πλέον αντικαταβολής) και ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τους χρόνους της μεταφορικής για την συγκεκριμένη περιοχή.

Για αποστολή σε χώρες της Ευρώπης δεν ισχύει η η δωρεάν αποστολή. Οι αποστολές του εξωτερικού αποστέλλονται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Ο πελάτης ενημερώνεται για τα έξοδα που θα επιβαρύνουν την αγορά του.
Οι αγορές από το εξωτερικό εξοφλούνται μόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα η οποία υποστηρίζει διαδικτυακές συναλλαγές ή με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.
Τα προϊόντα συσκευάζονται και αποστέλλονται σε 1-4 ημέρες από την παραγγελία σας με την προϋπόθεση ότι είναι άμεσα διαθέσιμα.
Στην περίπτωση που χρειαστεί να προμηθευτούμε κάποιο προϊόν, ο χρόνος παράδοσης διαφοροποιείται σε 3-6 ημέρες.
Ο συνηθισμένος τρόπος αποστολής είναι μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς (Courier) και εναλλακτικός τρόπος θα επιλέγεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

*Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

A. Παραγγελία On-Line

Μπορείτε να κάνετε απευθείας την παραγγελία σας όλο το 24ωρο ενώ βρίσκεστε μέσα στο σύστημά μας, ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος.

B. Τηλεφωνικά

Εκτός από τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή πρότασή σας, μπορείτε να προχωρήσετε και στην παραγγελία των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.
Τηλέφωνα Παραγγελιών: 210 5313811
Ώρες Λειτουργίας: Ωράριο καταστημάτων

Γ. Με e-mail

Έχετε τη δυνατότητα να μας στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο: info@4booksandmore.gr