• -10%

Ο πρίγκιπας θέλει τσίσα του

39850
978-618-03-0985-0

Συγγραφέας: Greg Gormley

Μεταφραστής: Μάρω Ταυρή

Εικονογράφος: Chris Mould

Σελίδες: 40

Κατηγορία: Παιδικά Βιβλία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 11 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 11 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,10 €.

13,30 €
11,97 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Άμεσα διαθέσιμο / Παράδοση: 1-3 ημέρες

Ο πρίγκιπας Φρέντι ξεκινάει να σώσει το Ετοιμόρροπο Κάστρο από έναν τρομερό δράκο, όταν συνειδητοποιεί ότι θέλει τσίσα του. Όμως με φοβερούς γίγαντες, δεσποσύνες σε κίνδυνο και μια τεράστια ουρά έξω από τη μοναδική τουαλέτα στο δάσος, δε φαίνεται εύκολο να βρει κάποια ανακούφιση… Και όταν ο δράκος τού κλείνει το μονοπάτι και βάζει φωτιά στο κάστρο, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για τον πρίγκιπα.

Μια ξεκαρδιστική ιστορία για όλα τα μικρά (ή μεγάλα) παιδιά που δεν πήγαν στην τουαλέτα όταν μπορούσαν και ύστερα… έτρεχαν και δεν έφταναν!

39850

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Από 3 ετών
Θεματική κατηγορία
Συμπεριφορά
Μήνας έκδοσης
Οκτώβριος
Έτος έκδοσης
2017
Εκδόσεις
Μεταίχμιο

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ