• -20%

Φλόγα που σιγοκαίει

46135
978-960-04-4613-5
Kerr Philip

Μετάφραση: Γιώργος Κυριαζής

Σελίδες: 503

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 13 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 13 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,30 €.

16,53 €
13,22 € Έκπτωση 20%
με ΦΠΑ / Άμεσα διαθέσιμο / Παράδοση: 1-3 ημέρες

Αργεντινή, 1950.

Ο Μπέρνι Γκούντερ φτάνει στο Μπουένος Άιρες και εμπλέκεται στο κυνήγι ενός εγκληματία. Μια έφηβη βρέθηκε δολοφονημένη και οι συνθήκες θυμίζουν έντονα εκείνες της τελευταίας υπόθεσης που είχε αναλάβει ο Μπέρνι ως επιθεωρητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στο Βερολίνο. Μιας υπόθεσης που δεν είχε καταφέρει να διαλευκάνει. Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας πιστεύει ότι ο δράστης είναι κάποιος από τους εκατοντάδες πρώην Ναζί που έχουν καταφύγει στην Αργεντινή μετά το 1945. Ποιος καταλληλότερος από τον Μπέρνι Γκούντερ για να βρει τον δολοφόνο!

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που θέτει προκλητικά ερωτήματα: Ποιοι έδωσαν καταφύγιο στους Ναζί και πόσο διαδεδομένος ήταν στην Αργεντινή ο αντισημιτισμός στα χρόνια των Περόν;

46135

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Ξένη Πεζογραφία
Θεματική κατηγορία
Αστυνομικά
Έτος έκδοσης
2015
Εκδόσεις
Κέδρος

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ