• -10%
  • Νέο

Κόκκινος προδότης

56312
978-960-645-631-2
Owen Matthews

Μετάφραση: Όλγα Γκαρτζονίκα

Σελίδες: 376

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 16 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 16 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,60 €.

18,80 €
16,92 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Άμεσα διαθέσιμο / Παράδοση: 1-3 ημέρες

Μόσχα, 1962. Ο αξιωματικός της KGB, Αλεξάντερ Βάζιν, έχει λάβει εντολή να ανακαλύψει έναν κατάσκοπο των Αμερικανών, ο οποίος φημολογείται ότι ανήκει στα ανώτατα κλιμάκια της σοβιετικής εξουσίας. Ο Βάζιν νιώθει ότι κυνηγάει φαντάσματα, μέχρι που πληροφορείται την ύπαρξη μιας άκρως απόρρητης επιχείρησης, η οποία μπορεί να οδηγήσει στα πρόθυρα του πολέμου: την επιχείρηση Ανάντιρ.

Ενώ έχει ξεσπάσει ένταση ανάμεσα στην ΕΣΣΔ και τις ΗΠΑ για τους ρωσικούς πυραύλους που βρίσκονται μυστικά στην Κούβα, το Κρεμλίνο δίνει την εντολή σε τέσσερα υποβρύχια εξοπλισμένα με πυρηνικά όπλα να σπάσουν κρυφά τον ναυτικό αποκλεισμό των ΗΠΑ στην Καραϊβική. Σε ένα από αυτά επιβαίνει ένας αξιωματικός του οποίου η ακαταλληλότητα μπορεί να αποδειχτεί τρομερά επικίνδυνη. Κατά το διάστημα που βρίσκεται στη Μόσχα, ο Βάζιν έρχεται αντιμέτωπος με ένα αναπάντεχο δίλημμα: πώς να προειδοποιήσει τον εχθρό, δίχως να προδώσει την πατρίδα του…

Σε αυτό το νέο, εκπληκτικό ψυχροπολεμικό θρίλερ, ο Όουεν Μάθιους, δημοσιογράφος και πολεμικός ανταποκριτής, συνυφαίνει τα ιστορικά γεγονότα με τη μυθοπλασία, ζωντανεύοντας μία από τις πιο τρομακτικές αντιπαραθέσεις της σύγχρονης εποχής.

56312

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Ξένη Πεζογραφία
Θεματική κατηγορία
Μυθιστόρημα
Μήνας έκδοσης
Ιούλιος
Έτος έκδοσης
2024
Χώρα προέλευσης
Ηνωμένο Βασίλειο

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ