• -15%

Αυτό θα πονέσει

19566
978-960-461-956-6
Kay Adam

Μετάφραση: Γιώργος Μαραγκός

Σελίδες: 280

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 12 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 12 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,20 €.

14,40 €
12,24 € Έκπτωση 15%
με ΦΠΑ / Το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο / Χρόνος παράδοσης: 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες, εφόσον δεν είναι εξαντλημένο στον εκδότη

Προσοχή αυτό το βιβλίο μπορεί να σας κάνει να πονέσετε.. από τα γέλια!  

O Adam Kay είναι ένας διάσημος βρετανός κωμικός που πέρασε έξι χρόνια από τη ζωή του ως εκπαιδευόμενος γιατρός σε κρατικά νοσοκομεία της χώρας του. Πρόκειται για το προσωπικό του ημερολόγιο της συγκεκριμένης περιόδου, το οποίο είναι γραμμένο με πολύ χιούμορ, αν και συχνά αναφέρεται σε καταστάσεις που δεν είναι καθόλου αστείες.

Χωρίς ενδοιασμούς και υπεκφυγές, ο συγγραφέας καταγράφει μια σειρά από τραγελαφικές καταστάσεις, αποφάσεις ζωής και θανάτου, βάρδιες χωρίς τέλος και μισθούς πείνας ως καθημερινές εμπειρίες των νέων γιατρών στη Βρετανία. Ως μια ξεκαρδιστική προσωπική ιστορία που αντανακλά τη λιτότητα της εποχής μας, κατάφερε να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο αναγνώστες παγκοσμίως και εκτός από τη θεατρική μεταφορά της, ετοιμάζεται από τον ίδιο τον Adam Kay και η ομώνυμη τηλεοπτική σειρά για το BBC.

19566

Χαρακτηριστικά

Έτος έκδοσης
2019
Εκδόσεις
Κλειδάριθμος

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ