• -30%

Το σώμα σου είναι γενετικά προγραμματισμένο να είναι υγιές

324174
978-618-03-2417-4

Συγγραφέας: Δημήτρης Τσουκαλάς

Σελίδες: 316

Κατηγορία: Ελληνική Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 25 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 11 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 11 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,10 €.

16,60 €
11,62 € Έκπτωση 30%
με ΦΠΑ / Άμεσα διαθέσιμο / Παράδοση: 1-3 ημέρες

Τα χρόνια και αυτοάνοσα νοσήματα είναι το Νο 1 πρόβλημα υγείας παγκοσμίως. Η πρόκληση της Ιατρικής στον 21ο αιώνα είναι η πρόληψη και η θεραπεία τους. Τα ερωτήματα:

Ποια είναι τα πραγματικά αίτια των αυτοάνοσων νοσημάτων και των χρόνιων ασθενειών, πώς μπορείτε να αποφύγετε τη νόσο, να αυξήσετε την ενέργειά σας ή να ξεπεράσετε το στρες,

τι μπορείτε να κάνετε για να είστε υγιείς, βρίσκουν απαντήσεις που μπορούν να εφαρμοστούν στη καθημερινή ζωή.

Ένα βιβλίο που εξηγεί με κατανοητό και εφαρμόσιμο τρόπο πώς να βελτιώσουμε την υγεία και τη μακροζωία μας σύμφωνα με τη Διατροφική Ιατρική. Στη νέα εμπλουτισμένη έκδοση του βιβλίου Πώς να ζήσετε 150 χρόνια με Υγεία ο Δημήτρης Τσουκαλάς, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Νάπολης και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Διατροφικής Ιατρικής μας προτείνει τρόπους πρόληψης και θεραπείας των χρόνιων και αυτοάνοσων νοσημάτων.

Βιογραφικά στοιχεία

Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς, MD. Ιατρός, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Federico II, Νάπολη, Ιταλία. Έλαβε την ειδικότητα στη Γενική - Οικογενειακή Ιατρική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι ιατρός και επιστημονικός δ/ντης του ιατρικού ομίλου Metabolomic Medicine Swizerland με κλινικές στη Ζυρίχη, Αθήνα, Μιλάνο και Βενετία. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ακαδημίας Επιστημών - Associate Member Wolrd Academy of Sciences. Το 2004 του απονεμήθηκε Εύφημος Μνεία από το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας, για τη συμβολή του στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. O Dr. Τσουκαλάς έχει σημαντικό ερευνητικό έργο, έχει δημοσιεύσει επιστημονικές μελέτες, είναι κεντρικός ομιλητής σε διεθνή συνέδρια και συνεργάζεται με εθνικά και διεθνή πανεπιστημιακά ιδρύματα στην εφαρμογή της εξατομικευμένης ιατρικής στην πρόληψη και θεραπεία των αυτοάνοσων και χρόνιων ασθενειών. Συμμετείχε ως συγγραφέας σε επιστημονική μελέτη η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο διαβασμένες παγκοσμίως, στην πρόσφατη εκδοτική ιστορία.

324174

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Γενικά Βιβλία
Θεματική κατηγορία
Επιστήμες
Μήνας έκδοσης
Ιούλιος
Έτος έκδοσης
2020
Χώρα προέλευσης
Ελλάδα
Εκδόσεις
Μεταίχμιο

Συγκεκριμένοι κωδικοί