• -10%

Ο κανόνας 10Χ

451089
978-960-645-108-9

Συγγραφέας: Grant Cardone

Μετάφραση: Δέσποινα Αλεξανδρή

Σελίδες: 312

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 25 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 12 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 12 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,20 €.

14,40 €
12,96 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Άμεσα διαθέσιμο / Παράδοση: 1-3 ημέρες

Αν θέλετε να κατακτήσετε τη μέγιστη επιτυχία, δεν γίνεται να λειτουργείτε όπως όλοι οι άλλοι και να συμβιβάζεστε με τη μετριότητα. Πρέπει να βγάλετε από την επιχειρηματική σας εξίσωση την τύχη και τη μοίρα και να εστιάσετε στη μέγιστη επιτυχία.

Το βιβλίο "Ο Κανόνας 10Χ" σας οδηγεί σε ένα πλαίσιο σκέψης που διακρίνει όλους τους επιτυχημένους ανθρώπους. Στοχεύστε δέκα φορές πιο ψηλά από τους σημερινούς σας στόχους –ακόμα και αν δεν τους πετύχετε, θα έχετε καταφέρει περισσότερα απ’ όσα θα καταφέρνατε αν διατηρούσατε τη ζωή σας στα σημερινά δεδομένα.

Ο κανόνας του δεκαπλάσιου δείχνει πώς:

Να επιτύχετε στόχους που άλλοτε θεωρούσατε ανέφικτους

Να κατακτήσετε πρωτοφανή επίπεδα ευτυχίας και ικανοποίησης σε κάθε τομέα της ζωής σας

Να χρησιμοποιήσετε πιθανούς φόβους ως κίνητρα που θα σας ωθήσουν στη δράση

Να κυριαρχήσετε στον ανταγωνισμό και να γίνετε πρότυπο επιτυχίας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ο Γκραντ Καρντόουν είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος επιχειρηματίας, επενδυτής, εκπαιδευτής πωλήσεων, σύμβουλος και ομιλητής. Είναι ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού δικτύου Cardone TV -ενός ψηφιακού "σπιτιού" για ιδιοκτήτες εταιρειών, επαγγελματίες και όσους έχουν στόχο την επιτυχία- μέσα από το οποίο αναλαμβάνει τη φιλοξενία και την παραγωγή προγραμμάτων που βοηθούν τον κόσμο να κατακτήσει την επιτυχία. Έχει γράψει, μεταξύ άλλων, τα best seller "The 10X Rule" και "If You're Not First, You're Last". Ο Γκραντ δραστηριοποιείται σε φιλανθρωπικά έργα και έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

451089

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Ψυχολογία
Θεματική κατηγορία
Επιτυχία και προσωπικότητα
Μήνας έκδοσης
Οκτώβριος
Έτος έκδοσης
2020

Συγκεκριμένοι κωδικοί