• -10%

Μικρές κόκκινες καρέκλες

17975
978-960-461-797-5
O' Brien Edna

Μετάφραση: Χριστίνα Σωτηροπούλου

Σελίδες: 344

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 12 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 12 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,20 €.

14,40 €
12,96 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Διαθεσιμότητα: δεν είναι άμεσα διαθέσιμο / Χρόνος παράδοσης: 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες, εφόσον δεν είναι εξαντλημένο στον εκδότη

Ένας μυστηριώδης άντρας φτάνει σ' ένα μικρό χωριό της Ιρλανδίας. Συστήνεται ως εναλλακτικός θεραπευτής και σύντομα καταγοητεύει την τοπική κοινωνία. Η Φιντέλμα Μακπράιντ θα υποκύψει στη μοιραία έλξη που αισθάνεται για τον ξένο, αλλά τα επακόλουθα θα είναι πέρα από κάθε φαντασία. Γιατί ο Βλαντ είναι καταζητούμενος εγκληματίας πολέμου από τα Βαλκάνια...

Οι Μικρές κόκκινες καρέκλες είναι ένα μυθιστόρημα για την αγάπη, τα τεχνάσματα του κακού, τη δικαιοσύνη, την εξιλέωση, την ελπίδα. Ένα άγριο, λυρικό και εφιαλτικά αληθινό βιβλίο -ίσως το κορυφαίο της Edna O'Brien- που υπενθυμίζει για ποιον λόγο θεωρείται μια εκ των μεγαλύτερων συγγραφέων της γενιάς της και όχι μόνο.

Σχετικά με τη συγγραφέα

Η ΄Εντνα Ο' Μπράιεν γεννήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 1930 στην Ιρλανδία. Έχει γράψει μυθιστορήματα, διηγήματα και θεατρικά έργα που ξεχώρισαν για τον τρόπο απεικόνισης των γυναικών, τις υποβλητικές περιγραφές και τη σεξουαλική ευθύτητά της. Έχει τιμηθεί με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Λογοτεχνίας το 1995 για το σύνολο του έργου της. Είναι επίτιμο μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Τεχνών και Γραμμάτων. Ζει μόνιμα στο Λονδίνο και ταξιδεύει συχνά στην Ιρλανδία.

17975

Χαρακτηριστικά

Μήνας έκδοσης
Οκτώβριος
Έτος έκδοσης
2017
Χώρα προέλευσης
Ιρλανδία
Εκδόσεις
Κλειδάριθμος

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ