• -10%

Παρίσι στον κύβο

207150
978-960-620-715-0
Μωραγιάννη Βίκυ

Σελίδες: 416

Κατηγορία: Ελληνική Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 11 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 11 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,10 €.

13,30 €
11,97 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Διαθεσιμότητα: δεν είναι άμεσα διαθέσιμο / Χρόνος παράδοσης: 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες, εφόσον δεν είναι εξαντλημένο στον εκδότη

Αλίκη

Παιδί των βορείων προαστίων, πολυλογού, καλόκαρδη κι ενθουσιώδης, συχνά υπέρ το δέον. Δύο είναι τα όνειρά της: να γίνει διάσημη -δεν ξέρει ακριβώς σε τι, αλλά έχει όλο τον καιρό μπροστά της να το ανακαλύψει- και να παντρευτεί τον μεγάλο της έρωτα, τον Κωνσταντίνο.

Μαρίνα

Μοναχοπαίδι μεσοαστικής οικογένειας του Πειραιά, υπεύθυνη, έξυπνη, αυτοσαρκαστική και πνευματώδης. Άριστη μαθήτρια, μεγαλωμένη "με γαλλικά και πιάνο", αυτό που αποζητά είναι να αποκτήσει επιτέλους την ανεξαρτησία της ξεφεύγοντας, για πρώτη φορά, από την ασφυκτική αγάπη της... Μανούλας.

Νατάσσα

Γεννημένη στο Περιστέρι, ντόμπρα και δυναμική, έχει αδυναμία στα βιβλία, στα στριφτά τσιγάρα, στο αλκοόλ και στους άντρες που κάνουν έρωτα με το μυαλό της. Αθυρόστομη και κυνική, αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητη, έφυγε από το σπίτι της πολύ νωρίς για να σταθεί στα πόδια της μόνη της, κι αν υπάρχει μία λέξη που τη χαρακτηρίζει, αυτή είναι το πάθος.

Ξεκινώντας από διαφορετικές αφετηρίες κι έχοντας διαφορετικούς στόχους, τα τρία κορίτσια θα φύγουν για μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι -την πόλη όπου θα γνωριστούν και θα ζήσουν μια χρονιά που θα τους αλλάξει για πάντα τη ζωή!

Το "Παρίσι στον κύβο" είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στην Πόλη του Φωτός, ένα έξυπνο και απρόσμενο μυθιστόρημα για τη φιλία, τον έρωτα και την ενηλικίωση, όπου το χιούμορ και η φρέσκια, κοφτερή γραφή της Βίκυς Μωραγιάννη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Σχετικά με τη συγγραφέα

Η Βίκυ Μωραγιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981, πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Κόρινθο, ενώ έχει ζήσει και στο εξωτερικό περνώντας κάποια χρόνια στο Παρίσι και στην Κωνσταντινούπολη. Είναι καθηγήτρια ξένων γλωσσών αλλά έχει ασχοληθεί κατά καιρούς και με μεταφράσεις και μάρκετινγκ. Έχει σπουδάσει Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Ιστορία Λογοτεχνίας και Θεάτρου στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης στο Παρίσι με ειδίκευση στη Λογοτεχνία του 18ου αιώνα. Έχει πάθος με το θέατρο, τον κινηματογράφο, το διάβασμα και το φαγητό. Τα τελευταία χρόνια ζει στο Χαλάνδρι με τον σύζυγο και τα 2 παιδιά της.

207150

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Ελληνική Πεζογραφία
Θεματική κατηγορία
Μυθιστόρημα
Μήνας έκδοσης
Ιούνιος
Έτος έκδοσης
2017
Εκδόσεις
Bell / Χαρλένικ Ελλάς

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ