• -30%

Τα φυλλαράκια της τέχνης

35302
978-618-03-0530-2

Συγγραφέας: Συλλογικό έργο

Εικονογράφηση: Ρένια Μεταλληνού

Σελίδες: 48

Κατηγορία: Παιδικά Βιβλία

* Εξαντλημένο - Δεν υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 5 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 5 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 0,50 €.

7,70 €
5,39 € Έκπτωση 30%
με ΦΠΑ

Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να εμπλέξει τα παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας σε μια ενδιαφέρουσα διαδραστική διαδικασία έμπνευσης και ψυχαγωγίας. Το παιδί-αναγνώστης γίνεται μέλος μιας παρέας φίλων και, μέσα από μια συναρπαστική περιπέτεια, έρχεται σε επαφή με την τέχνη. Πρόκειται για ένα βιβλίο γεμάτο τεχνικές και ιδέες που αναπτύσσουν τη συνθετική σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών. Μια συναρπαστική εξερεύνηση στη μαγεία της τέχνης!

Η υπόθεση: Ο Δόκτωρ Άρτσι Μπούρτσι ζει απομονωμένος στο κάτασπρο εργαστήριο του, συντροφιά με τον κάτασπρο γάτο του!

Με τη χημική του φόρμουλα, ο ξακουστός επιστήμονας έχει εξαφανίσει όλα τα συστατικά της τέχνης: χρώματα, σχήματα, σημεία, μορφές, τοπία!

Τα φιλαράκια μαθαίνουν για τον Δόκτωρ Άρτσι Μπούρτσι και μπαίνουν κρυφά στο εργαστήρι του. Πρέπει να λύσουν άλλο ένα μυστήριο και να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του παράξενου επιστήμονα. Σίγουρα κάποιο μυστικό κρύβεται πίσω από τις ιδιοτροπίες του Δόκτωρ Άρτσι Μπούρτσι. Μια κλεψύδρα μετρά αντίστροφα το χρόνο και τα φιλαράκια έχουν αποστολή να εκτελέσουν τις πιο τολμηρές δοκιμασίες, αλλιώς κινδυνεύουν, όλα να μείνουν λευκά για πάντα.

Τα φιλαράκια καλούνται να φέρουν εις πέρας τις δοκιμασίες και να καταφέρουν να μπουν για δυο λεπτά στη χρωματιστή μισητή σοφίτα του και να πάρουν ένα και μοναδικό πίνακα κάθε φορά. Κάθε πίνακας αποτελεί και ένα στοιχείο κλειδί, που τα παιδιά θα πρέπει να κολλήσουν στο τέλος του βιβλίου στην αντίστοιχη θέση.

Όταν καταφέρουν να συγκεντρώσουν και τους εννέα πίνακες διάσημων ζωγράφων θα εκτεθούν τα έργα σε γκαλερί.

Το βιβλίο της Τέχνης αποτελεί αφορμή για τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με βασικά ρεύματα που επηρέασαν την ιστορία της τέχνης, διαφορετικές τεχνικές ζωγραφικής και αντιπροσωπευτικά έργα μεγάλων ζωγράφων. Στις σελίδες του βιβλίου ξετυλίσσεται μια ιστορία με αγωνία και ανατροπές, καθώς τα φιλαράκια ανακαλύπτουν στο τέλος το λόγο που ο Άρτσι Μπούρτσι μισεί τόσο πολύ την Τέχνη και έχει επιλέξει την απομόνωση στο κάτασπρο εργαστήριο του.

Το βιβλίο Τα Φυλλαράκια της Τέχνης αποτελεί έναυσμα για ενασχόληση με τεχνικές ζωγραφικής και μεγάλους ζωγράφους και αξιοποίηση από γονείς και εκπαιδευτικούς είτε στο σπίτι είτε στο σχολείο.

35302

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Από 7 ετών
Θεματική κατηγορία
Εκπαιδευτικά
Έτος έκδοσης
2016
Εκδόσεις
Μεταίχμιο

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ