• -10%

Ένα πατίνι για την Ιουστίνη - Ο Δρακοσυλλέκτης

51119
978-960-645-111-9

Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια

Σελίδες: 36

Κατηγορία: Παιδικά Βιβλία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 8 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 8 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 0,80 €.

9,90 €
8,91 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Διαθεσιμότητα: δεν είναι άμεσα διαθέσιμο / Χρόνος παράδοσης: 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες, εφόσον δεν είναι εξαντλημένο στον εκδότη

Πριν από πολλά πολλά χρόνια υπήρχαν δράκοι. Αλλά φοβόνταν τους ανθρώπους και πήγαν να κρυφτούν στα δάση. Όμως κάποιοι δράκοι εξακολουθούσαν να γυρίζουν μόνοι τους στην εξοχή. Καμιά φορά, έμπαιναν και στις πόλεις. Και οι άνθρωποι τότε έτρεχαν δεξιά αριστερά, και γινόταν μεγάλη φασαρία. Έτσι, μια μέρα, ένα παιδί αποφάσισε να μαζέψει όλους τους δράκους και να τους οδηγήσει σε μια μυστική περιοχή. Το παιδί αυτό το έλεγαν Δρακοσυλλέκτη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Ιουστίνη λατρεύει το ποδήλατο και τρέχει σαν σίφουνας από το πρωί μέχρι το βράδυ εκεί στη Δρακοχώρα. Μέχρι που μια μέρα είδε ένα ποδήλατο που δεν είχε πετάλια. Μα, πώς κάνουν ποδήλατο χωρίς πετάλι; Τι περίεργο! Η Ιουστίνη βάλθηκε να το ανακαλύψει. Γιατί κι αυτό το παράξενο ποδήλατο φαινόταν τόσο μα τόσο καταπληκτικό!

51119

Χαρακτηριστικά

Συγγραφέας
Αθανασιάδης Κυριάκος
Κατηγορία
Από 3 ετών
Θεματική κατηγορία
Εικονογραφημένα βιβλία
Μήνας έκδοσης
Φεβρουάριος
Έτος έκδοσης
2021
Χώρα προέλευσης
Ελλάδα

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ