• -10%

Το μικρό εργοστάσιο της Ευτυχίας

99257
978-960-19-0925-7

Συγγραφέας: Alice Quinn

Μετάφραση: Χαριτωμένη Βόντα

Σελίδες: 512

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 15 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 15 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,50 €.

16,90 €
15,21 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Διαθεσιμότητα: δεν είναι άμεσα διαθέσιμο / Χρόνος παράδοσης: 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες, εφόσον δεν είναι εξαντλημένο στον εκδότη

Η Μέριλ είναι μια νεαρή χορεύτρια που έχει υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό έπειτα από ατύχημα. Αποφασίζει να εργαστεί ως σερβιτόρα στο «Μικρό Εργοστάσιο», ένα καφέ στο οποίο συχνάζουν άνθρωποι πληγωμένοι και ταλαιπωρημένοι από τη ζωή. Εκεί συναντά τον Ρομπέν, έναν αθλητή που κρύβει το προσωπικό του τραύμα πίσω από την αντικοινωνική συμπεριφορά του.

Μέσα από τις σελίδες αυτού του feelgood μυθιστορήματος αναπτύσσεται μια τρυφερή ιστορία αγάπης, υπό το καλοσυνάτο βλέμμα ανθρώπων που προσπαθούν να ξαναβρούν τον εαυτό τους.

Πρόκειται για μια ιστορία γεμάτη συναισθήματα, μια ιστορία αλληλένδετων πεπρωμένων που διαδραματίζεται στην εποχή του κορονοϊού, ενός απρόσκλητου επισκέπτη που εισβάλλει χωρίς προειδοποίηση στο μυθιστόρημα αλλά και στην καθημερινότητά μας. Η Αμάντα, η ιδιοκτήτρια του «Μικρού Εργοστασίου», αποφασίζει να μοιράσει απλόχερα την ελπίδα στους θαμώνες του καφέ, με γενναίες δόσεις από ακαταμάχητες λογοτεχνικές, πεντανόστιμες λιχουδιές, ενώ η Μέριλ ανακαλύπτει την ευτυχία τού να βοηθάς τους άλλους και αντλεί τη δύναμη να αντικρίσει ξανά τον ήλιο που ανατέλλει.

Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι μια τηγανίτα, μια ζεστή σοκολάτα, μια τυχερή γάτα και ένα καλό βιβλίο, για να γευτεί ξανά την ευτυχία, πασπαλισμένη με τη λάμψη της φιλίας και την ακαταμάχητη δύναμη της αγάπης.

Βιογραφικά στοιχεία

Η Alice Quinn ζει στη νότια Γαλλία με την οικογένειά της και τις γάτες της. Είναι η συγγραφέας της σειράς διασκεδαστικών μυθιστορημάτων μυστηρίου «Au pays de Rosie Maldonne», της οποίας το Un Palace en Enfer (επιμ. Michel Lafon) ήταν το Νο 1 best seller σε ψηφιακές πωλήσεις για το έτος 2013, και στο Top 100 πωλήσεων στις ΗΠΑ στην αγγλική του έκδοση (Queen of the trailer park) από το AmazonPublishing. Έχει γράψει επίσης ιστορικά αστυνομικά μυθιστορήματα όπως το Une enquête à Cannes à la Belle-Époque (AmazonPublishing και City éd.).

99257

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Ξένη Πεζογραφία
Θεματική κατηγορία
Μυθιστόρημα
Μήνας έκδοσης
Απρίλιος
Έτος έκδοσης
2022
Χώρα προέλευσης
Γαλλία

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ