• -10%

Φονικό σουίνγκ

38209
978-960-653-820-9
Celestin Ray

Μετάφραση: Ρόζα Τραϊκόγλου

Σελίδες: 680

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 17 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 17 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,70 €.

19,90 €
17,91 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Διαθεσιμότητα: δεν είναι άμεσα διαθέσιμο / Χρόνος παράδοσης: 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες, εφόσον δεν είναι εξαντλημένο στον εκδότη

Μια νεαρή νοσοκόμα, η Κέρι Γκοντέ, ταξιδεύει στην Πόλη των Αγγέλων και αναζητάει απεγνωσμένα τον αδελφό της που αγνοείται.

Ένας κατά συρροή δολοφόνος τρομοκρατεί την πόλη επιλέγοντας τυχαία τα θύματά του, και τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Κέρι είναι λιγοστά μα πολύτιμα.

Η Άιντα Γιανγκ, ιδιωτική ερευνήτρια, αναγκάζεται άθελά της να συνδράμει τις έρευνες της αστυνομίας όταν μια νεαρή γυναίκα βρίσκεται δολοφονημένη στο δωμάτιο ενός μοτέλ. Παρόλο που η Άιντα δεν έχει συναντήσει ποτέ το θύμα, το όνομά της εντοπίζεται στη σκηνή του εγκλήματος.

Στο μεταξύ, ο διαμεσολαβητής της Μαφίας, Ντάντε Σανφελίπε, έχει αγοράσει με τις οικονομίες μιας ζωής έναν αμπελώνα στη Νάπα Βάλεϊ.

Ωστόσο, προτού εγκαταλείψει την πόλη, πρέπει να βρει έναν άντρα που αποφυλακίστηκε πρόσφατα κι έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Ο Λούις Άρμστρονγκ, στενός φίλος της Άιντα, καταφθάνει στην πόλη ακριβώς τη στιγμή που οι έρευνες φέρνουν στην επιφάνεια μυστηριώδη στοιχεία που αφορούν την ταυτότητα του δολοφόνου.

Και ο Ντάντε πρέπει να διασχίσει ένα επικίνδυνο μονοπάτι για να κάνει το καθήκον του, που θα τον φέρει αντιμέτωπο με ένα μυστικό που οι συνωμότες θα κάνουν τα πάντα για να το προστατεύσουν…

38209

Χαρακτηριστικά

Συγγραφέας
Celestin Ray
Κατηγορία
Ξένη Πεζογραφία
Θεματική κατηγορία
Αστυνομικά
Μήνας έκδοσης
Οκτώβριος
Έτος έκδοσης
2022
Χώρα προέλευσης
ΗΠΑ

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ