• -10%
  • Νέο

Όλα είναι όμορφα

56336
978-960-645-633-6

Συγγραφέας: Eleanor Ray

Μετάφραση: Κώστια Κοντολέων

Σελίδες: 432

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 14 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 14 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,40 €.

16,60 €
14,94 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Άμεσα διαθέσιμο / Παράδοση: 1-3 ημέρες

Όταν ο κόσμος της Έιμι Άστον κατέρρευσε, εκείνη άρχισε να συλλέγει διάφορα αντικείμενα. Μερικά ενθύμια από ευτυχισμένες στιγμές: λίγο αγιόκλημα να της θυμίζει το αγόρι που αγαπούσε, ένα σπασμένο πουλί από πορσελάνη, μια παλιά γλάστρα από τερακότα… πράγματα που άλλοι θα πετούσαν, αλλά για την Έιμι αντιπροσωπεύουν τη ζωή που θα μπορούσε να έχει ζήσει.

Έντεκα χρόνια αργότερα, το σπίτι της ξεχειλίζει από τα αντικείμενα που αγαπάει – σε λίγο δεν θα υπάρχει χώρος για την ίδια. Αλλά, όταν μετακομίζει μια οικογένεια στο διπλανό σπίτι, μια τυχαία ανακάλυψη φέρνει στο φως ένα μυστήριο και η τακτική ζωή της Έιμι αρχίζει να καταρρέει. Αν βρει το κουράγιο να αντιμετωπίσει το παρελθόν της, θα καταφέρει να κερδίσει το μέλλον που νομίζει πως έχει χάσει;

Βιογραφικά στοιχεία

Η Έλενορ Ρέι έχει μεταπτυχιακό στην Αγγλική Φιλολογία από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και εργάζεται στο μάρκετινγκ. Ζει στο Λονδίνο με τον σύζυγό της και τα δύο μικρά παιδιά της. Η Έλενορ εμπνεύστηκε το μυθιστόρημά της Όλα είναι όμορφα από τα αντικείμενα που μαζεύει και φυλάει σαν θησαυρούς ο γιος της – κλαδάκια, άδεια μπουκάλια νερού και μαραμένες μαργαρίτες. Τώρα δουλεύει το επόμενο μυθιστόρημά της.

56336

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Ξένη Πεζογραφία
Θεματική κατηγορία
Μυθιστόρημα
Μήνας έκδοσης
Ιούλιος
Έτος έκδοσης
2024
Χώρα προέλευσης
Ηνωμένο Βασίλειο

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ