• -30%

Τα μπλουζ του δολοφόνου

52781
978-960-605-278-1
Celestin Ray

Μεταφραστής: Μαρία Τραϊκόγλου

Αριθμός σελίδων: 648

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 13 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 13 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,30 €.

18,80 €
13,16 € Έκπτωση 30%
με ΦΠΑ / Το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο / Χρόνος παράδοσης: 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες, εφόσον δεν είναι εξαντλημένο στον εκδότη

Σικάγο 1928.

Ένας λευκός γκάνγκστερ βρίσκεται ακρωτηριασμένος σε ένα σοκάκι του Μπλάκμπελτ. Mια πλούσια κληρονόμος εξαφανίζεται και η μητέρα της προσλαμβάνει δύο ντετέκτιβ για να τη βρουν. Η Άιντα αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του Λούις Άρμστρονγκ. Ο Αλ Καπόνε υποψιάζεται ότι υπάρχει προδότης στην οργάνωσή του.

Τρεις φαινομενικά ασύνδετες υποθέσεις διαδραματίζονται σε μια πόλη που μαστίζεται από ένα πρωτοφανές κύμα καύσωνα.

Στην πρωτεύουσα των μπλουζ και της ποτοαπαγόρευσης, οι πρωταγωνιστές του εγκλήματος θάβουν την αλήθεια στα βρόμικα νερά των σφαγείων. Άραγε ποιος θα καταφέρει πρώτος να ξετυλίξει το κουβάρι της διαφθοράς;

Ο Ray Celestin επιστρέφει με το δεύτερο βιβλίο του, ακόμα πιο συναρπαστικός, ζωντανεύοντας με έναν μοναδικό τρόπο την ατμόσφαιρα της εποχής.

- YΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΟ GOLD DAGGER AWARD 2017

52781

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Ξένη Πεζογραφία
Θεματική κατηγορία
Αστυνομικά
Μήνας έκδοσης
Οκτώβριος
Έτος έκδοσης
2017
Χώρα προέλευσης
Ηνωμένο Βασίλειο
Εκδόσεις
Διόπτρα

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ