• -10%

Οι 4 Πυλώνες της Ευζωίας

51259
978-960-635-125-9
Rangan Chatterjee

Μεταφραστής: Ηλίας Παπαζαχαρίας

Σελίδες: 276

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 17 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 17 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,70 €.

18,90 €
17,01 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Διαθεσιμότητα: δεν είναι άμεσα διαθέσιμο / Χρόνος παράδοσης: 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες, εφόσον δεν είναι εξαντλημένο στον εκδότη

Σκοπός του βιβλίου είναι να σας προσφέρει ένα απλό, εφικτό πλάνο για υγεία και µακροζωία. Δεν ασχολείται µε το είδος των συµβουλών που διαβάζουµε εδώ και χρόνια.

Προσπάθησα να κινηθώ πέρα από τις δίαιτες του συρµού και τα εντατικά προγράµµατα γυµναστικής του τύπου "αποκτήστε γρήγορα το σώµα που ονειρεύεστε". Η υγεία µας είναι εξαιρετικά πολυσύνθετη -κι εγώ θέλω να απλουστεύσω τα πράγµατα. Δρ Rangan Chatterjee.

Ετοιµαστείτε να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας προς το καλύτερο υιοθετώντας τις συµβουλές αυτού του επαναστατικού οδηγού. Με µια προσέγγιση που δίνει προτεραιότητα στην αιτία και όχι στο σύµπτωµα, ο διάσηµος Δρ Rangan Chatterjee, εµβληµατική µορφή του κλάδου της "προοδευτικής ιατρικής", αποδεικνύει εµπεριστατωµένα ότι µια καλή ποιότητα ζωής δεν απαιτεί περίπλοκες παρεµβάσεις.

Σε αυτό το πρωτοποριακό βιβλίο ο Δρ Chatterjee «συνταγογραφεί» ορισµένες απλές -αλλά ικανές να µετασχηµατίσουν τη ζωή σας- αλλαγές στη διατροφή, τη χαλάρωση, τον ύπνο και την κίνηση, που θα σας επιτρέψουν να αναλάβετε εσείς το πηδάλιο και να µεταµορφώσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο ∆ρ RANGAN CHATTERJEE είναι πρωτοπόρος του νέου πεδίου της προοδευτικής ιατρικής και εµβληµατική µορφή της ιατρικής που αλλάζει εντελώς το πώς αντιµετωπίζουµε την ασθένεια. Υιοθετώντας και εφαρµόζοντας µια ευρύτερη προσέγγιση της υγείας, την οποία παρουσιάζει η καινοτόµος τηλεοπτική σειρά του BBC 1 Doctor in the House, έγινε γνωστός για την ικανότητά του να ανακαλύπτει την κύρια αιτιολογία διαφόρων παθήσεων. Είναι µόνιµος ιατρός-συνεργάτης της εκποµπής Breakfast του BBC 1, τακτικός σχολιαστής στο ραδιόφωνο του BBC και οµιλητής TEDx σε θέµατα εξάλειψης των ασθενειών.

51259

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Συμβουλευτική
Μήνας έκδοσης
Δεκέμβριος
Έτος έκδοσης
2019

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ