• -10%

Στην Καθημερινή της Κυριακής

368048
978-960-03-6804-8

Σελίδες: 400

Κατηγορία: Ελληνική Πεζογραφία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 18 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 18 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,80 €.

20,00 €
18,00 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο / Χρόνος παράδοσης: 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες, εφόσον δεν είναι εξαντλημένο στον εκδότη

Τα άρθρα του κυρίου Ανδρέα Δρυμιώτη περιλαμβάνουν μια μεγάλη κατηγορία θεμάτων. Συνήθως έχουν ως περιεχόμενο τη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης, της οικονομίας, διάφορα κοινωνικά, πολιτικά και πολιτιστικά θέματα. Εντύπωση κάνουν η διαύγεια με την οποία αναλύονται τα στοιχεία, η νηφαλιότητα της επεξεργασίας του και το πρακτικό πνεύμα του αρθρογράφου. Επισημαίνει με αφοπλιστικά επιχειρήματα τι πάει στραβά και προτείνει πρακτικές λύσεις. Λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα... Οι απόψεις είναι διατυπωμένες με μεγάλο θάρρος αλλά και άγνοια... κινδύνου!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ

Ο Ανδρέας Δρυμιώτης είναι ένα από τα πιο δημιουργικά και αιρετικά «μυαλά» σε αυτό τον τόπο. Δεν τον ενδιαφέρει να είναι ευχάριστος. Διαθέτει κοινό νου. Είναι άνθρωπος πρακτικός, που προτιμά να εκφέρει άποψη με βάση στοιχεία, και όχι δόγματα και πεποιθήσεις. Όλα αυτά είναι αγαθά πολύ σπάνια στην ελληνική αγορά ιδεών και στον δημόσιο διάλογο.

ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Δεν φοβάται να εκφράσει την πολιτική του άποψη, ακόμα κι αν αυτή ενοχλεί. Δεν συμφωνώ πάντα σε όλα μαζί του. Του αναγνωρίζω, όμως, την παρρησία, με την οποία πορεύεται. Είναι η ίδια με το θάρρος που επέδειξε όταν, σε ηλικία μόλις δεκάξι ετών, πολέμησε την αγγλική κατοχή στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κύπρο, και φυλακίστηκε για είκοσι μήνες.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

368048

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Γενικά Βιβλία
Μήνας έκδοσης
Ιούλιος
Έτος έκδοσης
2020
Χώρα προέλευσης
Ελλάδα
Εκδόσεις
Καστανιώτη

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ