• -30%

Μικρή ιστορία περί των πάντων (σχεδόν)

323689
978-618-03-2368-9
Bryson Bill

Μετάφραση: Ανδρέας Μιχαηλίδης

Πρόλογος: Τεύκρος Μιχαηλίδης

Σελίδες: 632

Κατηγορία: Μεταφρασμένη Πεζογραφία

Το απόλυτο αποκαλυπτικό ταξίδι στον χρόνο και τον χώρο, το Μικρή ιστορία περί των πάντων (σχεδόν) μας δείχνει τον κόσμο όπως οι περισσότεροι από εμάς δεν τον έχουν δει ποτέ πριν.

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 13 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 13 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,30 €.

19,90 €
13,93 € Έκπτωση 30%
με ΦΠΑ / Άμεσα διαθέσιμο / Παράδοση: 1-3 ημέρες

Στο κλασικό αυτό έργο εκλαϊκευμένης επιστήμης, ο Bill Bryson κατορθώνει το φαινομενικά ακατόρθωτο: να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τον κόσμο, παρουσιάζοντας τις σύγχρονες θεωρίες της επιστήμης με τον πιο προσιτό και διασκεδαστικό τρόπο. Με άφθονο χιούμορ αλλά και αξιοσημείωτη σαφήνεια, μας παρασύρει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι από τη γέννηση και την εξέλιξη του σύμπαντος μέχρι τη δημιουργία του πολιτισμού και τις νεότερες ανακαλύψεις. Και αφού, χάρη στις παρομοιώσεις, τις ιστορικές και προσωπικές αναφορές, μας διαφωτίζει ακόμα και για δύσκολα θέματα της αστρονομίας, της φυσικής, της χημείας και των άλλων θετικών επιστημών, δεν σταματά να υπενθυμίζει ότι, παρά τη ραγδαία επιστημονική εξέλιξη, είναι πολλά τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα.

Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Bill Bryson (Μπιλ Μπράισον) γεννήθηκε το 1951 στην Αϊόβα των ΗΠΑ. Το 1977 εγκαταστάθηκε στην Αγγλία κι έμεινε εκεί για πολλά χρόνια, δουλεύοντας στους Times, πριν επιστρέψει οριστικά στην πατρίδα του. Τα βιβλία του, χάρη στην πρωτοτυπία και το χιούμορ τους, αγαπήθηκαν από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο και του χάρισαν τον τίτλο του σπουδαιότερου σύγχρονου αφηγητή – συγκεκριμένα έχει πουλήσει περισσότερα από 16.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως

323689

Χαρακτηριστικά

Συγγραφέας
Bryson Bill
Κατηγορία
Γενικά Βιβλία
Θεματική κατηγορία
Επιστήμες
Λογοτεχνική Σειρά
Οξυγόνο
Μήνας έκδοσης
Νοέμβριος
Έτος έκδοσης
2020
Χώρα προέλευσης
Ηνωμένο Βασίλειο

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ