• -10%
  • Νέο

Η ιστορία του μάγου Γκάμλακ

39697
978-618-03-3969-7

Συγγραφέας: Adam Rex

Μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Εικονογράφηση: Adam Rex

Σελίδες: 148

Κατηγορία: Παιδική Λογοτεχνία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 10 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 10 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,00 €.

12,20 €
10,98 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Άμεσα διαθέσιμο / Παράδοση: 1-3 ημέρες

Αυτή είναι μια ιστορία που έχει να κάνει με μαγεία, αν σας αρέσουν αυτά τα πράγματα. Είναι επίσης μια ιστορία για ένα φάντασμα με αμνησία, μια καθόλου συμπαθητική νεράιδα, μια αχάριστη πόλη και μια εξαιρετικά σοφή και καλόκαρδη κορακίνα (που τυχαίνει να είναι και ιδιαίτερα ταλαντούχα αφηγήτρια). Κυρίως όμως έχει να κάνει με έναν φιλικό, κοντούλη μάγο που ζει μέσα σ’ έναν ψηλό λόφο και θέλει πολύ, πολύ, μα πάρα πολύ να γίνει ήρωας. Ονομάζεται Γκάμλακ και είναι ένας αδέξιος μπουμπούνας.

Μ’ αυτή την απίθανη ιστορία γι’ αυτό τον απίθανο μάγο ο καταξιωμένος Άνταμ Ρεξ μάς αποδεικνύει μια για πάντα ότι οι μεγαλύτεροι ήρωες είναι πολύ συχνά αυτοί που δεν περιμένουμε.

Βιογραφικά στοιχεία

Ο Adam Rex (Άνταμ Ρεξ) έχει γράψει και εικονογραφήσει πάνω από σαράντα βιβλία για παιδιά, από τα οποία πολλά έχουν διασκευαστεί για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Έχει κερδίσει το βραβείο παιδικής λογοτεχνίας Margaret Wise Brown και το National artoonists Society Book Illustration Award. Το πρώτο του μυθιστόρημα για νέους μπήκε στη βραχεία λίστα για το βραβείο Andre Norton for Young Adult Science Fiction and Fantasy. Έχει επίσης ασχοληθεί με εικονογραφήσεις για τα παιχνίδια Dungeons & Dragons και Magic: The Gathering. Ζει στην Τουσόν της Αριζόνα, με τον σκύλο του, τον γιο του και τη σύζυγό του.

39697

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Από 7 ετών
Θεματική κατηγορία
Φαντασίας
Θεματική κατηγορία
Νεανική λογοτεχνία
Μήνας έκδοσης
Απρίλιος
Έτος έκδοσης
2024

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ