• -10%
  • Νέο

Η αναμέτρηση των κλεφτών

39055
978-618-03-3905-5

Συγγραφέας: Kayvion Lewis

Μετάφραση: Ράνια Μπουμπουρή

Σελίδες: 468

Κατηγορία: Παιδική Λογοτεχνία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 15 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 15 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,50 €.

17,70 €
15,93 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Άμεσα διαθέσιμο / Παράδοση: 1-3 ημέρες

ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ. ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

Η Ρόζαλιν Κουέστ μεγάλωσε σε μια θρυλική οικογένεια κλεφτών με έναν κανόνα: Να μην εμπιστεύεται κανέναν. Πάνω που σχεδιάζει ν’ αποδράσει από τον αστραφτερό κόσμο των κλεμμένων διαμαντιών και των διπρόσωπων κλεφτών, η μητέρα της πέφτει θύμα απαγωγής και η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή.

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να τη σώσει, η Ρος παίρνει μέρος στην Αναμέτρηση των Κλεφτών, έναν ανελέητο διεθνή διαγωνισμό που σκοπό έχει να αναδείξει τον μεγαλύτερο κλέφτη του κόσμου. Για να νικήσει, η Ρος θα πρέπει να ξεπεράσει σε εξυπνάδα τους αντιπάλους της, που προσπαθούν να τη μαχαιρώσουν πισώπλατα, όπως και την άσπονδη ανταγωνίστριά της. Μπορεί όμως να κλέψει τη νίκη και από τον γοητευτικό νεαρό που στοχεύει την καρδιά της και που ίσως κρύβει το πιο επικίνδυνο μυστικό από όλους;

Βιογραφικά στοιχεία

Η Kayvion Lewis (Κέιβιον Λούις) είναι ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη συγγραφέας. Εργάστηκε για χρόνια ως βιβλιοθηκονόμος. Το πρώτο της βιβλίο απέσπασε καλές κριτικές και της εξασφάλισε εκπροσώπηση σε ατζέντη. Η σειρά Η αναμέτρηση των κλεφτών είναι το επίσημο εκδοτικό της ντεμπούτο.

39055

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Από 10 ετών
Θεματική κατηγορία
Φαντασίας
Θεματική κατηγορία
Νεανική λογοτεχνία
Μήνας έκδοσης
Ιούνιος
Έτος έκδοσης
2024
Προτεινόμενη ηλικία
Από 12 ετών

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ