• -30%

Οι χαμένοι πολεμιστές της παλίρροιας

319552
978-618-03-1955-2
Doyle Catherine

Μεταφραστής: Αλεξάνδρα Λέτσα

Σελίδες: 320

Κατηγορία: Παιδική Λογοτεχνία

Σειρά: Τα χρονικά του Άρανμορ

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 10 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 10 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 1,00 €.

15,50 €
10,85 € Έκπτωση 30%
με ΦΠΑ / Άμεσα διαθέσιμο / Παράδοση: 1-3 ημέρες

Λιγότερο από έξι μήνες αφότου ο Φιον έγινε ο νέος Θυελλοφύλακας του Άρανμορ, χιλιάδες τρομακτικοί Ψυχοκυνηγοί καταφθάνουν στο νησί. Οι ακόλουθοι της φοβερής μάγισσας Μόριγκαν έχουν έρθει να αναστήσουν την αρχηγό τους, και ο Φιον είναι ανήμπορος να τους σταματήσει. Η μαγεία του Θυελλοφύλακα τον έχει εγκαταλείψει, και με τη μνήμη του παππού του να εξασθενεί, θα πρέπει να στηριχτεί στους φίλους του Σέλμπι και Σαμ για να μπορέσει να καλέσει τον στρατό των γοργόνων του Ντάγκντα.

Όμως κανένας άλλος δεν πιστεύει στην ύπαρξη αυτών των τρομερών θαλάσσιων πλασμάτων. Και πώς θα μπορέσει να τους το αποδείξει χωρίς μαγεία; Καθώς ο Φιον αρχίζει την αναζήτηση ενός στρατού χαμένου εδώ και αιώνες, οι υπόλοιποι κάτοικοι του νησιού ετοιμάζονται για την εισβολή. Η μάχη για τη σωτηρία του Άρανμορ έχει ξεκινήσει

319552

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Από 10 ετών
Θεματική κατηγορία
Φαντασίας
Λογοτεχνική Σειρά
Τα χρονικά του Άρανμορ
Μήνας έκδοσης
Νοέμβριος
Έτος έκδοσης
2019
Προτεινόμενη ηλικία
Από 12 ετών

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ